Veszprém és Tapolca között mindig ennyi barom közlekedik?
Figyelt kérdés
77-es út, tegnap mentem Veszprém és Nagyvázsony között, sorban előztek, toltak, miközben én is GPS szerinti 100-al mentem, egyszer az útról is le kellett húzódnom, hogy az egyik hülye vissza tudjon sorolni a szemből jövő busz előtt. Félelmetes volt mindenesetre. Ez arrafelé mindennapos amúgy? Olvastam, hogy többször történik ott halálos baleset.2020. máj. 24. 01:06
2/5 anonim válasza:
Máshol is vannak, bár az említett szakaszon pl viszonylag jobb az út lehet azért nyomják neki még jobban sokan.
Ha másra nem a kátyú arra jó, hogy visszafogja a tempót sok helyen.
3/5 anonim válasza:
A 77-essel az a gond, hogy elég jó minőségű, de aránylag kanyargós és keskeny is, ráadásul olyan területekre vezet, ahová az átlagnál többen mennek prémiumkategóriás, erős kocsikkal. Ami szerintem sok, amúgy normális sofőrnél is kicsit a halhatatlanság illúzióját adja, de az a minimum, hogy a jó kocsi menetdinamikáját próbálgatják e viszonylag technikás részen. A baj természetesen az, hogy mindeközben elég sok más ember is használná az utat...
5/5 anonim válasza:
Oroszország döntő többségű útjaihoz képest valóbanjobb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!