Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha kamionozok vihetem magammal...

Ha kamionozok vihetem magammal Aput?

Figyelt kérdés

Most készülök sofőrnek, Apu meg megunta a munkahelyét, folyton ok nélkül piszkálják ,holott szívét lelkét beleteszi sőt 9 éve szabadságon is csak akkor volt ha kórházba voltam vagy Anyu volt kórházba. Megunta, és mondta, hogy vagy ezt a munkát csinálja vagy semmit. Gondoltam akkor eljöhetne velem, úgy is szeret utazni.

Lehetséges ez?

2020. máj. 23. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem kizárt. Főleg kezdő sofőrként lesz elég bajod, minthogy egy idős enber veled legyen. Hogy aludtok? Ketten összebújva egy ágyon? Egy utas miatt meg kell állni pisilni, kakilni, enni, stb., ez neked késés. Hogy magyarázod meg? Ha baleseted lesz, és megsérül az utas, akkor mi van? Majdnem minden cég elsőnek köti ki, hogy utasod nem lehet, mert zavarhat, meglophat, kifigyelheti az üzleti titkokat, stb. Vagyis a válasz egyértelműen NEM.
2020. máj. 23. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem tanulj meg először kamionozni, majd ráérsz ilyeken gondolkozni 10 év múlva. Pár hónapig úgyis te leszel a tanuló valaki mellett.

Feltéve ha a munkáltató engedi egyáltalán a pót utast, akkor vissza térsz rá..

2020. máj. 23. 16:01
 3/8 A kérdező kommentje:

50 éves csak, nem idős. Nincsenek vizelettartási problémái ( inkontinencia ) , én is " dolgoztam " vele 11 éves kormtól 14-ig :D.

Persze, én is úgy gondoltam, hogy nem egyből viszem, mondjuk pár hónap után.

2 ágyasak a kamionok, én úgy is fenti ágyon lennék. Nem szeretek egyedül lenni az a baj, kell a társaság, és ebből a szempontból Apu a legjobb.

2020. máj. 23. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Cégtől függ. Van, ahol engedik, van, ahol nem. Persze ha vállalkozóként saját céget csinálsz, akkor azt viszel a saját kamionoddal, akit akarsz :)
2020. máj. 23. 17:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

HA nem szeretsz egyedül lenni, akkor ez nem neked való.

Mert még ha ki is engedik a fatert, örökké úgyse mehet veled, aztán mi lesz ?

2020. máj. 23. 17:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem is szeretném örökké csinálni, egyébként oktató szeretnék lenni, csak a képzés díját fizetném így ki.
2020. máj. 23. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

A két ágy közül a felső kell a cuccodnak, ruháknak, kajának, stb.

Egyébként aki az "apám" helyett "apu"-t mond, az valószínűleg még kiskorú, vagyis a kérdésed merőben elméleti, mert egy normális ember nem mond olyat, hogy oktató akar lenni úgy, hogy még az alapokon sem jutott tovább. Vagyis nálad ez egy gyermeki fellángolás, majd elmúlik. De részemről lezárva.

2020. máj. 24. 07:03
 8/8 A kérdező kommentje:

Rendben, részemről is lezárt a dolog. Köszönöm a válaszokat.

F22

2020. máj. 24. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!