Ha kamionozok és rám jön a hasmenés vagy belázasodok 40 fokra akkor mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 11:56
1/10 anonim válasza:
Ugyanazt, mint aki nem kamionozik. Elmégy klotyóra, illetve beveszel lázcsillapítót.
2/10 anonim válasza:
Bokortól bokorig és lázcsillapító. Széntabi... stb.
3/10 anonim válasza:
Bemész egy korházba ha olyan sulyos és ellátnak. Vagy keresel egy gyógyszertárt, ha persze tudol :(
5/10 anonim válasza:
dolgozol tovább
ha kiesel, és tudnak pótolni, akkor tualjdonképpen nem is volt rád szükség, marad a helyeden az aki pótol...
6/10 anonim válasza:
Kellemetlen, jobb esetben valahogy megoldod rosszabb esetben meg addig leváltanak.
7/10 anonim válasza:
Dolgozol tovább, ha nagyon nagy a gáz, szólsz a firmádnak, leváltanak, vagy kórházba visznek.
Mesélhetnék, a kamionos éveim (15) alatt hányszor fostosodtam meg, vagy a fogam begyulladt, kihordtam nem egy influenzát lábon, leforráztam magam a fülkében főzés közben.
Az nem is igazi kamionos aki még nem .zart be egyszer - kétszer, legfeljebb letagadja.
Ha beteg vagy kínlódsz egy darabig, aztán rendbe jössz.
9/10 szántóvető válasza:
mármint hogy mindenki maga alá piszkít,erre gondoltam.nem tudom honnan veszitek ezt.vagy talán a lepontozók magukból indulnak ki?
10/10 anonim válasza:
Nem kell finomkodni, a búvárok is azt mondják, nem is igazi búvár az, aki még nem hányt bele a maszkjába, kamionosoknál gondolom ez barnamedvés gatya-féknyomra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!