Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha egy gyorsvonat mozdonyvezet...

Ha egy gyorsvonat mozdonyvezetőjére rájön a hasmenés, mit tesz?

Figyelt kérdés
menet közben.....
2011. nov. 18. 21:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Röhögni fogsz, de, ha nagyon nem bírja, meglehet állni. Senki nem várhatja el tőle, hogy összefossa magát...
2011. nov. 18. 21:56
 2/18 anonim ***** válasza:
5%

Valahogy kitámasztja az éberségit, hogy a mozdony ne álljon meg, kipucsít a mozdonyajtón letolt gatyával, és hajrá. Csak ügyesen kell kapaszkodni, hogy ~100-as tempónál ne essen ki a mozdonyból egy vágányhibánál.

:))

2011. nov. 18. 21:58
 3/18 A kérdező kommentje:
ez komoly első hozzászóló?
2011. nov. 18. 21:58
 4/18 bánomisén ***** válasza:
Ez az igazi sz@r helyzet...
2011. nov. 18. 22:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon vész esetén valóban megállhat... Most mit tud tenni szerencsétlen?

De ez tényleg vészeset, és nem is igazán szokott előfordulni. Aki ilyen munkakörökben dolgozik, az általában hozzászokik az ilyen szituációk kezeléséhez.

De pl. metrónál is van ilyen, ők a Déli pályaudvarnál az indulási oldalon szoktak állni.

Ilyenkor a rádión bejelentik a menetirányítónak: "xx.sz. vonat EÜ ok miatt Déli jobbon állva marad". És ennyi. Amint indulni tudnak mennek tovább, és igyekeznek hozni a késést.

2011. nov. 18. 22:24
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a következő állomásig tutira kibírja.Ott leszáll,aztán kulázik egyet.Ha én nem bírnám ki addig,belesz arnék egy szatyorba,ozt kib@sznám az ablakon.:D
2011. nov. 18. 22:38
 7/18 anonim válasza:
60%
xD
2011. nov. 18. 23:49
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Metrós haverjaimtól azt hallottam, hogy a Moszkva téren kiugrott, a társa megfordult a Délinél és összeszedte újra a Moszkván.

Persze elég szabálytalan, mert az a vonal igényli a két fős személyzetet.

2011. nov. 19. 21:46
 9/18 anonim válasza:
Gyorsvonaton van WC, úgyhogy nem kell kiugrani a vonatból szerintem :)
2011. nov. 19. 22:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a modernebb mozdonyokon már van mellék-helyiség beépítve. De régebben is volt bent náluk egy vödör, amit az állomásokon üríthettek, amikor megálltak. :)
2011. nov. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!