Sürű hasmenés étkezés után. Alvás után. IBS vagy polyp? Mire gondoljak hogy megnyugodjak?
27 éves srác vagyok.Elmúlt években sürűn megy a hasam.Baloldali tompa hasi fájdalmam is van.És már nem merek kimenni othonrol csak ha meggyőződtem arról hogy elmentem wcre.De othontol távol aggódásaim vannak nehogy rámjöjjőn a hasmenés.Általában nem szokott rámjönni csak ha ideges vagyok.De utóbbi időkben imodium szedésére rendbejön a székelésem mintha semmi bajom se lenne.De amint abbahagyom szedését ismét elkezd menni a hasam. elkezd remegni a csipőmtől kezdve a combom és a medencetájam ha fekszem.Attól félek polyp miatt van ez.De azt is mondták IBS gyanus.Béltükrözésre beutaltak de le kellett mondanom mert annyira ideges voltam hogy nem mertem bevállalni.Gasztroenteorologus funckionális hasmneést irt a papirra.Azt szeretném megtudni hogy a polyp az milyen tünetei vannak?Szeretnék megnyugodni már.
Válaszokat előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!