Ilyenkor mi a teendo?
Miért?
Vissza kell nézni a kamerán,hogy te tetted oda!
Ha nagyon tartasz attól, hogy rádhívják a rendőrt és magyarázkodnod kell, akkor értesítsd te először őkt, hogy mire készülsz és mi ilyenkor a teendő.
Vázszámot gondolom nem jegyezted fel. Tanúkat szerezz és a rendőr ki tudja kérni a kamerafelvételt is.
Mármint gondolom nincs semmid, ami igazolja hogy az adott vázszámú bringa a tied.
Bringaszervízbe én amúgy nem mennék. Inkább kölcsön kérnék egy erővágót, azzal egy nyisszantás a legtöbb lakat.
Na, ezt vegyük át mégegyszer!
"Ma delutan eszrevettem hogy bent a munkahelyemen a munkasruhamban hagytam a kerrkpar zar kulcsomat"
Tehát bringával mentél melózni, és a melóhelyen zártad le. Különben hogyan került volna a kulcs a "játszós" ruhádba?
"igy a biciklimet a szupermarket parkolojaban hagytam ott lezarva a kamerak elott."
Hogyan zártad le kulcs nélkül? Ahhoz hogy ki nyisd a lakatot, és a bringa köré tekerd, kell a kulcs!
"Ha tegyuk fel a munkasruhamban se talalom a kulcsot,vagyis elhagytam,akkir hogyan torjem fel a zarat ugy,hogy ne minosuljon lopasnsk."
Miért teszed fel a kérdést azelőtt, hogy megnéznéd a "játszós" ruhádban van-e a kulcs?
"Van a kozelben egy kerekpar szakuzlet;de oda meg nem merek bemenni azzal a beszeddel hogy zarat szeretnek felvagni."
Legalább rád hínák a yardot. Akárcsak én.
BUKTA VAN, KISCSIKÓ!
Remélem értékelhető képekét rögzítenek a kamerák!
Kedves #4.
Arra értette azt, hogy "ígyhát a szupermarket parkolójában hagytam lezárva" miELŐTT bement volna a munkahelyére, csak itt most a szövegben utána van leírva.
Ja és bizonyos lakatokat "összenyomással" is be lehet zárni, csak nyitáshoz kell a kulcs.
Hatoska!
Hol olvasol te olyat hogy "miELŐTT bement volna a munkahelyére"?
Egyébként a lezáráshoz a legtöbb lakatot valóban elég összenyomni, de láttál te már olyan kerékpárost aki nyitott lakattal a kerékpárján közlekedik?
Nem hinném. Le eshet a küllők közé.
És vajon miért nem tiltakozik a kérdező?🤔🤔🤔
És a pótkulcsról, még nem is beszéltünk!
Legalább két kulcsot adnak hozzá.
Mondvacsinált műalhé a kérdés, mert szerintem az ember a sajátját nem szokta "ellopni".
Ha valaki -esetleg- mégis rákérdez, normális választ kell adni és kész.
Bár lakatcsípővel csupán egy mozdulat, szóval idő sincs megkérdezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!