Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendo?

Ilyenkor mi a teendo?

Figyelt kérdés
Ma delutan eszrevettem hogy bent a munkahelyemen a munkasruhamban hagytam a kerrkpar zar kulcsomat,igy a biciklimet a szupermarket parkolojaban hagytam ott lezarva a kamerak elott.Ha tegyuk fel a munkasruhamban se talalom a kulcsot,vagyis elhagytam,akkir hogyan torjem fel a zarat ugy,hogy ne minosuljon lopasnsk.Van a kozelben egy kerekpar szakuzlet;de oda meg nem merek bemenni azzal a beszeddel hogy zarat szeretnek felvagni.

2020. máj. 19. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Miért?

Vissza kell nézni a kamerán,hogy te tetted oda!

2020. máj. 19. 17:14
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Ha nagyon tartasz attól, hogy rádhívják a rendőrt és magyarázkodnod kell, akkor értesítsd te először őkt, hogy mire készülsz és mi ilyenkor a teendő.

Vázszámot gondolom nem jegyezted fel. Tanúkat szerezz és a rendőr ki tudja kérni a kamerafelvételt is.

2020. máj. 19. 18:55
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Mármint gondolom nincs semmid, ami igazolja hogy az adott vázszámú bringa a tied.

Bringaszervízbe én amúgy nem mennék. Inkább kölcsön kérnék egy erővágót, azzal egy nyisszantás a legtöbb lakat.

2020. máj. 19. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Na, ezt vegyük át mégegyszer!

"Ma delutan eszrevettem hogy bent a munkahelyemen a munkasruhamban hagytam a kerrkpar zar kulcsomat"

Tehát bringával mentél melózni, és a melóhelyen zártad le. Különben hogyan került volna a kulcs a "játszós" ruhádba?

"igy a biciklimet a szupermarket parkolojaban hagytam ott lezarva a kamerak elott."

Hogyan zártad le kulcs nélkül? Ahhoz hogy ki nyisd a lakatot, és a bringa köré tekerd, kell a kulcs!

"Ha tegyuk fel a munkasruhamban se talalom a kulcsot,vagyis elhagytam,akkir hogyan torjem fel a zarat ugy,hogy ne minosuljon lopasnsk."

Miért teszed fel a kérdést azelőtt, hogy megnéznéd a "játszós" ruhádban van-e a kulcs?

"Van a kozelben egy kerekpar szakuzlet;de oda meg nem merek bemenni azzal a beszeddel hogy zarat szeretnek felvagni."

Legalább rád hínák a yardot. Akárcsak én.

BUKTA VAN, KISCSIKÓ!

Remélem értékelhető képekét rögzítenek a kamerák!

2020. máj. 19. 20:54
 5/10 anonim ***** válasza:
53%

hínák=hívnák

négyes voltam

2020. máj. 19. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
50%

Kedves #4.

Arra értette azt, hogy "ígyhát a szupermarket parkolójában hagytam lezárva" miELŐTT bement volna a munkahelyére, csak itt most a szövegben utána van leírva.

Ja és bizonyos lakatokat "összenyomással" is be lehet zárni, csak nyitáshoz kell a kulcs.

2020. máj. 19. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Hatoska!

Hol olvasol te olyat hogy "miELŐTT bement volna a munkahelyére"?

Egyébként a lezáráshoz a legtöbb lakatot valóban elég összenyomni, de láttál te már olyan kerékpárost aki nyitott lakattal a kerékpárján közlekedik?

Nem hinném. Le eshet a küllők közé.

És vajon miért nem tiltakozik a kérdező?🤔🤔🤔

2020. máj. 19. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

És a pótkulcsról, még nem is beszéltünk!

Legalább két kulcsot adnak hozzá.

2020. máj. 20. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mondvacsinált műalhé a kérdés, mert szerintem az ember a sajátját nem szokta "ellopni".

Ha valaki -esetleg- mégis rákérdez, normális választ kell adni és kész.

Bár lakatcsípővel csupán egy mozdulat, szóval idő sincs megkérdezni.

2020. máj. 20. 18:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Pontosabban ...műbalhés...
2020. máj. 20. 18:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!