Ki a paraszt ebben a helyzetben, a kerékpáros, aki nem kerüli ki a gyalogost, aki a kreékpárúton gyalogol, vagy a gyalogos, aki ott megy, és letojja, hogy jön a kerékpáros?
Figyelt kérdés
Van járda, elég széles, aszfalt, egy felfestett fehér vonal és felfestett biciklik jelölik, hogy a kerékpárút.2020. máj. 19. 11:57
31/37 Alex Fly válasza:
Tudod, mi a különbség a kerékpárút és a gykpút között?
32/37 anonim válasza:
na nondjad mester. ELVÁLASZTOTT. Mondjad.
33/37 Alex Fly válasza:
Mondom: nem "ELVÁLASZTOTT", hanem osztott gykpút. Tudod: KRESZ 1. Függelék I. fejezet h/1 pont...
34/37 anonim válasza:
Ok, olvasd újrana KRESZ-r, van elválasztott, és megosztott gyalog kerékpár út. Nagyon nem ugyanaz.
Mennyit fizetnek? Van most felvétel?
35/37 Alex Fly válasza:
Jó, akkor legyen az, ha jobban tudod... Mondjuk nemrégen még kerékpárút volt, szóval ahhoz képest mindenképpen fejlődés.
36/37 anonim válasza:
Ja akkor érvek elfogytak. Ja várj, nem is voltak. Mit tetél hozzá az eredeti kérdéshez?
37/37 anonim válasza:
a gyalogos a nagyobb paraszt, a biciklist megértem.
én is biciklis vagyok, és sokszor legszívesebben pofán verném a bicikliúton egymás mellett futó/sétálgató bohócokat.
Mikor látják, h jövök, jellemzően szép komótosan pofát vágva vánszorognak le az út közepéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!