Forgalmi vizsga a tanuló kérésére?
Figyelt kérdés
Olyan lehetséges hogy én szeretnék már menni vizsgára és kérhetem hogy kerjen időpontot az oktató, vagy azt csak ő kérhet ha úgy gondolja 100%hogy sikeres lesz? Minden feltétel meg van, 30 óra, 580km, szóval minden. Csak még nem akar engedni. Az sem baj ha nem sikerül, csak szeretném tudni miben hibázok és min kell még javítanom. 50 órát vezettem eddig.2020. máj. 17. 21:10
11/12 anonim válasza:
Most 22 éves vagyok és másfél éve van jogsim. Nem vezettem előtte soha, teljesen a nulláról kezdtem. Én is kihagytam 2 hónapot, az egyetemen a vizsgaidőszak miatt. Amúgy nekem a 66. órámon mondta az oktatóm hogy már szerinte is mehetek vizsgára, úgyhogy nem sokat kellett volna várni anyukám testvérének. Utána már én akartam még órákat venni, mert egyrészt nem akartam megint úgy járni mint az elsőn, másrészt meg csak másfél hónap múlva kaptam új időpontot, így nem akartam hogy kiesés legyen pont vizsga előtt.
12/12 anonim válasza:
Köszi. Akkor talán nem annyira vagyok nehéz eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!