Forgalmi vizsga a tanuló kérésére?
Én az 53. órán vagyok túl.
Mivel kimaradt 2 hónap, egyelőre szó sincs a vizsgáról. Nem is baj. Elég sok kiesett.
Meg kell szokni, mire rendesen tudok váltani kesztyűben. Nekem nagyon fura így, nem érzem annyira a váltót. Persze, hogy félremegy néha a fokozat. Olyan, mintha egy plusz réteg volna a tenyeremen, ami eddig nem volt.
Amúgy is utálim az 5 ujjas kesztyűt. De ha ez az ára, elviselem.
Tehát ne foglalkozz semmivel. Amikor magabiztos vagy, és az oktatód is esélyesnek tart, úgyis lejelent vizsgára.
És akkor mi van, ha 70 óra vagy mégtöbb kell? Nem lesz beleírva a jogsiba, hogy hány óra alatt sikerült.
Nem biztos, hogy jobban vezet az, akinek elég a 30 óra. Tisztelet a kivételnek persze.
De minden ember más.
Nekem 70 óráig van befizetve, de a kiesés miatt, szerintem nem lesz elég.
3 -as vagyok!
Az én oktatóm azt szokta mondani, hogy senkit nem foszt meg ettől. Ha valaki pl 35 óra után mindenáron vizsgázni szeretne, azt lejelenti. Más kérdés, hogy átmegy-e az illető, vagy sem.
Te tudod, Te érzed, a Te döntésed! Próba szerencse.
Nekem is sok pénzem van benne, hosszú évek alatt gyűjtögettem össze ezt a félretett pénzt. Engem is kérdezgetnek, de én pont lesz@rom, ki mit gondol.
Mindenki így kezdte. Én teljesen 0-ról indultam.
A pihentetést jól gondold meg!
Később lehet, hogy drágulni fog. Más lesz minden.
Ha úgy érzed, meg tudod csinálni, mondd az oktatódnak, hogy tegyetek egy próbát! Bátraké a szerencse.
7-es.
Megkérdezhetem a korodat, és, hogy vezettél-e előtte?
Én az 53. órán vagyok túl, de egyáltalán nem érzem magam vizsgakésznek. 70 óráig be van fizetve, de szerintem nem lesz elég a 2 hónap kimaradás miatt.
Ha nincs ez a leállás, lehet, hogy vizsgáznék már.
A leállás előtt kb másfél hete már nagyon szépen mentem. Most látható a visszaesés picit. Azt tudni kell, hogy kb a 25. óráig csak heti 2-max 3x 50 percet vezettem. Utána gyorsítottunk, azóta látszik a rohamos fejlődés.
Azért kérdezem azokat a kérdéseket az elején, hogy aggódjak, hogy béna vagyok, hogy nem érzem vizsgakészen magam ennyi órával, vagy nyugodjak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!