Miért nem korlátozzák a hangos motorkerékpárok közlekedését lakott területen?
Figyelt kérdés
Néhany idióta borzasztóan hangos tud lenni, ok nélkül bömböltetik a motort, és az nagyon zavaró tud lenni, főleg este. Már tettem panaszt a helyi önkormányzatnál és rendőrségen, de csak annyit mondtak, hogy meg kötve a kezük és nem tehetnek semmit. Ezek a motorok általában szabályos gyári kipufogó rendszerrel rendelkeznek, és ha nem gyorshajtók akkor nem szólhatnak bele, hogy 50nel ne 5000ezres fordulaton járjanak, és nehezen is bizonyítható.2020. máj. 10. 17:13
11/11 anonim válasza:
Nekem van egy 500 ccm Suzukim, nem egy irgalmatlan erogep, gyari dobbal. De 6000 felett mar az is ordit, a tiltas 10 ezer utan van, tehat kozelebe nem vagyok a tiltasnak. Miattad nem fogok 3 es 5 ezer kozott kozlekedni, hogy a fulecskedet ne bantsa, szolj a mernokoknek ne csinaljak mar hangosra a motorokat. :) egy ezres sport meg gyarilag joval hangosabb is, arrol nem is beszelve, hogy a jogszabaly szerint valahol 100 db korul van a hatar. Ha valaki este 11-kor tiltason huzatja az ablakod alatt, az meg ne minden motoros hibaja legyen mar, hisztike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!