Dízel autón fogok vezetni tanulni, különbözik bármiben a benzinestől? ( Vezetéstechnikát tekintve. )
01.54-es vagyok... én egy 1.6os benzines civicen tanultam vezetni... el tudtam indulni, mert már sokat vezetgettem elötte... de utáltam... Itthon mindkét autónk benzines, de sokszor vezetek benzines autót is... és Inkább a dízelt véálasztanám... 19 vagyok, imádok rallyzni amatőr sprinteken, meg navigátorkodni is, de utcán biztos hogy vmi kiskasznis 1.7 tdi-t vagy nagyobb 1.9-22.tdi-t veszek majd... Szerintem ha normálisan gondolkodsz, és meg akarod vigyázni az autódat nem fogod nyomni neki, és akkor inkább a dízel a jobb választás...
Ismerek oylat, aki sofőr, és kamionos cége is van egyszerre, vett egy C vectra 1.8 benzint a 98-as passat 1.9 tdi mellé... mondván hogy lecseréli... 1 hónapot járt vele és azt mondta h lehetetlen, hogy hogy nem megy a vectra... :)
Nekem a favorit a II-es golf 1.6 gtd marad mindörökre... imádom azt a kocsit, ahogy megy, ahogy kinéz mindenét, kivéve a kuplunkpedál formáját:) Azon íkvül minden porcikáját imádom, csak eljárt lefette az idő :(
NEM SZERETNÉK VITÁT NYITNI! CSAK LEÍRTAM A VÉLEMÉNYEM!
Szerintem is erősebb, jobb gyorsabb a benzines autó, De mindennapi szaladgálós autónak ÉSSZERŰBB a dízel...:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!