Dízel autón fogok vezetni tanulni, különbözik bármiben a benzinestől? ( Vezetéstechnikát tekintve. )
csak elindulásnál fogod kezdőként észrevenni... De az új, elektromos gázos autóknál már szinte mindegy, hogy benzines v dízel.. szinte ugyanaz mindkettő... A régieknél volt még nagy a különbség...
A dízelt nagyon fogod lávolni, a benzinest pedig csak szeretgetni:)
En is dizelen tanultam, elindulasnal eleg volt ovatosan felengedni a kuplungpedalt es mar gurult is-gaz nelkul.
Jelenleg is dizelem van, egy 160Le-s TDI, 340Nm koruli nyomatekkal, ezzel is igy indulok es a kategoriat szinte mindig verem vele, olyan bitang. 5-7l 100km-enkent...
hát nem tudom, de szerintem a dízeles jobb, lehet hogy a benzines jobban húz(magas fordulaton) de van egy 1,1-es benzinesünk, azzal is el lehet indulni egyenesen gáz nélkül, de van 1,9-es dízeles, és azzal egy kis gázfröccs, és kiengeded a kuplungot szépen és kettőben el is infultál, sokkal jobb úgy, a kuplungot sem cseszed szét, mert a benzinesnél nem ugy van hogy csak kiengeded, ott jobban kell játszani...
De nemtudom miért istenesítitek annyira a benzinest, a dízel nálam a favorit...
apum kamionos, ő pl. nem nagyon tud menni a benzinessel(kicsi neki a motor:P) mert sokszor lefullasztja, de a dízellel nincs gondja, gáz nélkül alapjáraton lazán...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!