Mennyi időt vesz igénybe egy használt autó vásárlása?
Figyelt kérdés
Bemegyek a telepre, kiválasztom melyik tetszik. Onnantól kezdve miken kell keresztül menni és mennyi ideig tart?2020. máj. 6. 23:41
1/4 eddiboy válasza:
Kifizeted, eredetiség vizsgálat, átíratás, pár nap szerintem.
2/4 anonim válasza:
ha nincs forgalomból kivonva, akár aznap el is hozhatod.
Ha meg magánszemélytől veszed akkor úgyis te csinálod az eredetvizsgát meg a további papírmunkát...
3/4 anonim válasza:
kérj időpontot mindenhova, úgy nem fogsz annyit időzni a munkahely rovására.
4/4 anonim válasza:
Pár nap alatt megvan. Magánszemélytől ez úgy néz ki, hogy elmész, megnézed az autót. Ha kell, akkor megírjátok az adás-vételi szerződést (és persze kifizeted az autó vételárát) és már hozod is az autót. 15 napod van átíratni, ha jól tudom. Eredetvizsga kell, biztosítást kötni rá, majd mehetsz az okmányirodába átíratni.
Kereskedésből még sosem vásároltam autót, de talán ott ezeket a dolgokat elintézik helyetted. Mármint pl az eredetvizsgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!