Ki tud valamit?
Aki oktató, vagy van oktató ismerőse, esetleg autós iskolában dolgozik, vagy bármi infóval rendelkezik, csak akkor írjon, kérem.
Az a kérdésem, hogy vidéken holnaptól ninvs kijárási korlátozás, viszont törvénymódosítás nem jelent meg, ennek kapcsán kiváncsi vagyoj, mi lesz a vezetés oktatással?
A 70/2020-as rendelet még hatályos, és az autósiskolák újranyitásáról sem írnak semmit. Nagyon mennék már vdzetni, persze gondolom, mindenki. Nagyon sokat vártam, (4 hónap) mire novemberben kezdeni tudtam. Most a 49. óra körül szakadt félbe. Az oktatóm szerint kb még 15 óra kell a vizsgáig. Stb. Nem tudom itthon gyakorolni. Kétségbe vagyok esve, hogy megint nem szólnak nekem a vezetésről. Momentán ez lenne az egyetlen dolog, amit fel tudok mutatni. Mivel most ez sincs, így egy rakás semminek érzem magam.
┌─ Csak annyit, hogy a 70/2020. (III. 26.) Korm. rendelet a felnőttképzésről, felnőttképzési szakmai vizsgákról szól, nem a gépjárművezetés oktatásról, vizsgákról: [link]
A járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáinak, alkalmassági vizsgálatainak és az utánképzések felfüggesztését az Innovációs és Technológiai Minisztérium rendelte el: [link]
Nem valószínű, hogy a rendelkezés feloldásának nyilvánosságra hozása előtt bárki tud időpontot mondani, hiszen nemegyszer más jelenik meg a rendeletekben, mint amit a miniszterelnök, vagy kormányinfón a miniszter szóban bejelent, vagy később pontosítják. Nemegyszer, várva várt, másnaptól hatályos rendelet csak éjfél előtt néhány perccel jelent meg a Magyar Közlönyben. ─┘
Köszönöm!
Van pedig valami, ami a kontaktos órákat nem engedélyezi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!