Ha veszek egy fullos, drága autót önerőből, akkor szóba fognak velem állni fullos férfiak?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy a nők a pénzre mennek, de ha megmutatom, hogy nekem drága autóm van önerőből, akkor nyilván nekem nem kell a másik fél pénze. Persze nem részletre/hitelre venném.
Szerintetek működhet?
2020. ápr. 29. 21:49
11/13 anonim válasza:
Nem ezen múlik. Amúgy ismerettségi körömben adódik férfi, aki nem néz ki fullosan, viszont igen jó társ lenne. Szóval ha kicsit lejjebb adsz az igényeidből, közelebb kerülhetsz a boldogsághoz.
12/13 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy férfiként fullos vagyok-e, azt viszont igen, hogy az ilyen jellegű nőktől mint te, menekülök.
Nem szeretem ha mindent a luxusra ad. Díjazom ha igényesen öltözködik, de ezzel vége is, milliószor inkább az egyszerűbb életvitelű lányokat szeretem.
13/13 Alex Fly válasza:
Általában szóba állnak, ha megütsz egy szintet. De nem a tragacsod miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!