Miért ennyire drága centíroztatni?
Ma elmentem centíroztatni a nyárigumikat az autómon.
Se felrakás, se levétel, csak centírozás.
8000 Ft 4 darab gumi 5 perc munkáért.
Az agyam eldobtam.
Tavaly fizettem 2400 Forintot ugyan ezért a műveletért, ugyan azon a helyen.
Nehéz elhinni, hogy 2018-ban 600 Ft-ot kértek egy kerék kiegyensúlyozásáért......
Amúgy meg miért kellett újból centíroztatni, ha egész télen állt a garázsban?
Kifizetted? Akkor mégsem volt olyan túl drága...
Annyit fognak elkérni, amit a tulajdonos hajlandó kifizetni érte.
D. Brasco!
Aki az X5-re megvásárolja a 21-es Alpina szettet, az szerinted 8000Ft-ért itt fog hisztizni a gyakori.hu-n? ;)
17 collosokat. Már elnézést ha hisztizésnek tűnik, nem ez volt a szándékom, csak kiadtam ezen a brutális áremelésen.
5 perces melóért 8 ezer. A prostik nem keresnek így.
"Aki az X5-re megvásárolja a 21-es Alpina szettet, az szerinted 8000Ft-ért itt fog hisztizni a gyakori.hu-n? ;)"
Naív vagy. Télen (januárban láttam a hóban) régebbi X5-ös BMW 21-es felniken, szarásig kopott nyári gumikon, már szinte slick gumi volt.
Egyébként rosszul számoltak valamit a szervízben, szerintem beleszámolták a leszerelést, és visszaszerelést is, ezért 8000 forint. Ez így ebben a formában tényleg nagyon drága, ennyiért nálunk leszedik, és fel is teszik a másik gumit a felnire, centrírozással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!