Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy szántóföldi földúton van...

Egy szántóföldi földúton van esély rá, hogy valaki beszóljon miért vagyok ott biciklivel?

Figyelt kérdés
Attól, ha nincs kirakva semmi tábla hogy tilos a belépés meg magánterület, attól még nézhetik rossz szemmel a traktorosok, ha ott vagyok?
2020. ápr. 23. 18:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem attól függ, hogy van-e tábla, hanem hogy ténylegesen magánterület-e.
2020. ápr. 23. 18:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt honnan kéne tudnom, amikor csak biciklizgetek mondjuk össze-vissza? Be szoktam menni szántóföldi földutakra is
2020. ápr. 23. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A dűlő utak többsége közforgalom elől nincs elzárva, ott akár kerékpárral is közlekedhetsz, meg nem tilthatják, de az előfordulhat, hogy megkérdezik, mi jaratban vagy ott, ahol neked nincs elvileg semmi keresni valód (nincs ott földed).

A normalis gazda megérti, hogy csak biciklizel, latja, hogy nincs nálad zsák, no meg most amúgy sincs mit a zsákba tenni...

Ami miatt érdemes megfontolni a 'találomra' föld úton biciklizést, az a némyelyik tanyákon szabadon tartott kutyák miatt van, két kuvasszal a nyomodban tekerni sportos, és adrenalin növelő, csak utól ne érjenek...

2020. ápr. 23. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, esély van rá. De ha nincs kapu, sorompó, tábla, akkor nem zavarhat el onnan, akkor sem, ha magánterület, mivel közforgalom előtt meg van nyitva.
2020. ápr. 23. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs tábla vagy sorompó, kerítés, nyugodtan tekerhetsz tovább.
2020. ápr. 24. 07:14
 6/6 Alex Fly ***** válasza:
Esély van rá. Mondjuk arra is - méghozzá elég nagy - hogy konkrétan leszarom, mi a baja...
2020. ápr. 26. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!