Mennyi esèly van rà hogy benne vagyok a rendszerben?
Ezeket a napi mikor jön meg a jogsim/neked mikor jött meg a jogsid/megkapom karacsony előtt a jogsit stb kerdeseket ugyanaz a kretén írja ki a héten minden nap?
"Remènykedek benne hàtha az ünnepekre való tekintettel meggyorsítjàk a dolgot "
Ez azerf viccnek is rossz volt.......
Nem, ezeket a sok 17-18 éves írja ki, akiknek már viszket a segge, hogy autóba üljenek.
Attól, hogy ünnep van, még kevesebbet fognak dolgozni, tehát szerintem idén nem lesz meg jogsid.
A három munkanap, az három munkanap.
Ezen nem tudom mit nem lehet megérteni, nem véletlenül mondják el, hamarabb semmi értelme, és nem is illik az ügyintézőt zaklatni mlg akkor sem,vha esetleg két nap múlva már a rendszerben vannak az adatok.
Megvan náluk is a munkaidő beosztás, ha tegnap a vizsgabiztos egész nap vizsgáztatott, ma viszi be a kartonokat a hivatalba, az ügyintéző holnap iktatja (mert ma a tegnap leadottakkal dolgozik)
Az okmányirodába meg egyszerűen nem illik határidő előtt oda menni, úgy, hogy lehet nincs is még semmi adat a rendszerben.
9-es! Holnap nincs munkanap, a legközelebbi 27 csütörtök. Arra rá 3 nap az január 3.
Ha január 3-án keresed fel az okmányirodát, talán már tudsz ügyet intézni. Onnantól 8 naptári nap a határidő (első kiadáskor is), de a postázás nem számít bele.
Szóval legkorábban olyan 12-13 körül van esélyed személyesen átvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!