Mit tanácsoltok?
A helyzet a következő:
17.-én vezettem le a 49. órámat... 19-én már nem vitt az oktatóm vezetni.
A kötelező km megvan bőven, viszont kell még egy picit gyakorolni. Úgyérzem max 10-15 óra kell még, viszont az a baj, hogy nincs lehetőségem máshol gyakorolni!!!!
Ugye, ebben a bizonytalan helyzetben, ki tudja meddig kell várnom még. Nem tartozom a legprofibbak közé, de az oktatóm azt mondta, le fogok tudni vizsgázni. Ha nem jön közbe ez a helyzet a világban, legkésőbb májusra már meg lett volna a jogsi.
Jelenleg munkát keresek, ahhoz is jó lett volna, és családi okok miatt van szükségem a jogosítványra...
Nos, mivel gyakorolni nem tudok, mit tanácsoltok, mivel tartsam szinten a tudásomat?
Rengeteg pénz és munka van e mögött az óraszám mögött...
Nagyon le vagyok törve, mert nem szeretném, ha visszaesnék és kárba veszne az eddigi erőfeszítés. Itt nem kevés pénzről van szó.
Vigasztaljatok!
Csak annyit tudok tanácsolni, adj hálát hogy ez a legnagyobb problémád.
A vírus miatt rengeteg ember fogja elveszíteni egy családtagját, rengeteg ember veszítette és fogja elveszíteni a munkáját, bukik bele a vállalkozásába és kilátástalan lesz a helyzetük.
Amit közvetlenül nem is érint, ott is lesznek leépítések hiszen csökkenni fog a kereslet, kevesebb embert kell majd alkalmazni.
Ha valakinek viszket a pecke és nem tudja átutazni a fél országot, kell vegyen néhány pótórát forgalmi vizsga előtt, ezek mind apró kellemetlenségek mások problémáihoz képest.
Köszi! 1-es, Nem ez a legnagyobb problémám. Nyilván nem itt fogom részletezni.
A munkám december végével vesztettem el. A szüleim veszélyeztetett korban vannak. Csak én tudok nekik segíteni.
2. Köszi a választ.
50 perceket mentem így lassabban haladok eleve.
Remélem azért túl sok nem esik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!