Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen kerékpárt érdemes...

Milyen kerékpárt érdemes venni, ha kizárolagos funkcioja, hogy naponta 2*7 km-t menjek vele munkába és ne a tömegközlekedést használjam és ne 2*2 ora legyen naponta gyalog hanem kevesebb? Semmi extra csak hogy ne huljon szél alattam.

Figyelt kérdés
Csak 74 kilo vagyok. De ujat szeretnék, nem szeretnék miatta alkatrészért menni sehova mostanában. Tesco praktikr obi stb vagy mi?

2020. márc. 15. 19:47
1 2 3 4
 21/31 Alex Fly ***** válasza:

Na kérdező... Megnéztem a Decathlon kínálatát, ahol egy kerékpárt láttam a 45 ezer forintos áron. Csodálkoztam is, hogy ebből az összegből képesek kihozni egy komplett kerékpárt...

De ne legyenek illúzióid: ez a kerékpár a legalsó kategória. Ha munkába járásra akarod használni, akkor pár hónapon belül jóval többe fog kerülni.

Rövid úton cserélni kell a műanyag fékkarokat, a lemezből préselt fékeket, a szimplafalú felnivel és menetes aggyal szerelt kerekeket, a monoblokkot és hajtóművet, a széles és kisnyomású gumikat, a váltórendszert...

Mindennapos használat mellett egy év alatt ráköltöd mégegyszer az árát.

2020. márc. 16. 04:32
 22/31 A kérdező kommentje:
vagyis 42-ért adnának egy bovlit. remek. köszi. olyasmi mint a csepel, hol kaphato?
2020. márc. 16. 08:21
 23/31 anonim ***** válasza:
Le vagy tiltva a netről hogy nem tudsz utána nézni???
2020. márc. 16. 08:50
 24/31 A kérdező kommentje:
biztos látom a netről, hogy meddig lehet majd használni
2020. márc. 16. 08:51
 25/31 Alex Fly ***** válasza:
@22: igen. Ennyiért csak bóvlit kapsz. Tartósan használható kerékpárok ennek a duplájától indulnak.
2020. márc. 16. 11:44
 26/31 A kérdező kommentje:
de annyiért én inkább autot vennék
2020. márc. 16. 11:47
 27/31 anonim ***** válasza:
Nekem volt a 60ezres Riverside és nem esett szét :) Az igaz, hogy a fékváltókarokat már az áruházban cserélni kellett és ki is cserélték fém Shimanora ingyen és bérmentve, de ezen túl nem kellett semmi mást. Igaz nem használtam sokat. Attól is függ a kérdező milyen körülmények között, milyen úton használná és hogyan tárolná. Ha jó úton és beltéren, akkor napi 14km-t kibír egy szezont komolyabb hiba, cserélnivaló nélkül.
2020. márc. 16. 12:00
 28/31 anonim ***** válasza:
egy autó fenntartása az HAVONTA kerül 50ezerbe, nagyon alsó hangon :)))
2020. márc. 16. 12:32
 29/31 A kérdező kommentje:

attol fugg. én már jártam ugy hogy elvánszorogtam a szerelőhöz a következővel:

- valami baj van a kocsival rángat de nagyon ideges vagyok mert a nőm idáig vezekedett velem miatta. mit lehet tenni?

- megnézem, helyrepofozom utána lehet még használni pár honapig de a maga helyében én már nem költenék rá semmit.

- most a kocsimrol van szo vagy a nőmről?

2020. márc. 16. 13:46
 30/31 anonim ***** válasza:
Na, valaki megint trefa-repat reggelizett, a sok naiv meg bedol neki, azt hiszik komoly a kerdes. Pedig csak az unatkozo 14 eves Jozsika szivatja oket...
2020. márc. 16. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!