Milyen kerékpárt érdemes venni, ha kizárolagos funkcioja, hogy naponta 2*7 km-t menjek vele munkába és ne a tömegközlekedést használjam és ne 2*2 ora legyen naponta gyalog hanem kevesebb? Semmi extra csak hogy ne huljon szél alattam.
Na kérdező... Megnéztem a Decathlon kínálatát, ahol egy kerékpárt láttam a 45 ezer forintos áron. Csodálkoztam is, hogy ebből az összegből képesek kihozni egy komplett kerékpárt...
De ne legyenek illúzióid: ez a kerékpár a legalsó kategória. Ha munkába járásra akarod használni, akkor pár hónapon belül jóval többe fog kerülni.
Rövid úton cserélni kell a műanyag fékkarokat, a lemezből préselt fékeket, a szimplafalú felnivel és menetes aggyal szerelt kerekeket, a monoblokkot és hajtóművet, a széles és kisnyomású gumikat, a váltórendszert...
Mindennapos használat mellett egy év alatt ráköltöd mégegyszer az árát.
attol fugg. én már jártam ugy hogy elvánszorogtam a szerelőhöz a következővel:
- valami baj van a kocsival rángat de nagyon ideges vagyok mert a nőm idáig vezekedett velem miatta. mit lehet tenni?
- megnézem, helyrepofozom utána lehet még használni pár honapig de a maga helyében én már nem költenék rá semmit.
- most a kocsimrol van szo vagy a nőmről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!