600. 000ft-ból érdemes beruházni egy ilyen BMW-re? Naponta használnám.
Minden vágyam egy e30 as kasztni, vagy valami hasonló!
211 le-s, manuális.
A célom az, hogy megvegyem ezt az autót, névre irassam, ami kijön 300.000ft-ból!
Még ugyan ennyiből meg tudnám csináltatni egy szerelővel, hogy az autó megbízható legyen?
Gondolom eszik 12 litert, de csak napi 20 km-t mennék vele, tehát az nem gond!
Vennék rá téli-nyári garnitúrát is, meg minden egyebet!
A motor felújítására maradna 200.000 ft-om! A tulaj a mai napig naponta használja!
Be mernétek vállalni?
Mit gondoltok róla?
Köszönöm a válaszokat!
Ez egy romhalmaz. Több, mint 20 éves tragacs, eszik kb. 20 litert városban és volt is törve, ki van az élettől már ez az autó. Nekem még ingyen se kéne. 600 ezerért meg szerintem alapból ne akarj prémiumautót, mert nagyon megszívod, érd be valami átlagossal Toyota, SAAB, Mitsubishi, Skoda, stb.
De erre a vacakra rakás pénzt költhetsz, tönkre mész teljesen anyagilag és még mindig lesz egy totál megbízhatatlan autód. Szóval én nem vállalnám be és szerintem te se tedd. Ha BMW a vágyad, én megértem, de ahhoz több pénz kell. Sokkal több.
Hányás ez az autó. Erre pénzt költeni olyan mintha egy kútba öntenéd a lóvét. Ebben ami ér még valamit az a benzin, meg a kasztni, mert azt le lehet adni a MÉH telepen.
12L-et egy modern 2.5-es benzines autó eszik. Ez 15 alatt szóba se áll veled.
3500cc-is szívó benzines autót venni, a 450 Forintos benzinnel pedig a világ legnagyobb marhasága.
Én személy szerint egy tál bablevest nem adnék ezért.
ma 15:44
Honnan veszed hogy 20 litert fogyaszt? én most néztem utána, és városban simán le lehet vinni 17-18 literre.☺
Kedves kérdező. Ez már csak hobbiautónak jó, és akkor is csak ha jó pénzes vagy.
Ez egy E34-es, nekem is volt egy 525-ös. Amit belinkeltél kocsit nem csak az a baj, hogy nagyon lepukkant, hanem, hogy túl nagy a motorja, csak a papír munkára meg a biztosításra rá megy a gatyád is. Miért nem elég neked 1 ilyen?
200 ért gondoltam olcsó egy 211 Le-s autó!
Elég a 150 is, nem arról van szó, csak legyen megbízható!
Ez is tetszik, amit linkeltél, csak 400 az ára, 100 a papír+ 60 az első havi biztosítás! Még pont meg tudom tankolni!
Ha lesz valami baja, akkor állni fog hetekig, és ezt nem szeretném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!