Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit lenne érdemes...

Milyen biciklit lenne érdemes vennem? Tavasszal szeretnék venni egyet, nyáron használnám heti kb.3 alkalommal 80 km/alkalomra. Főúton használnám.

Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha csak országúton tolnád vele, akkor egyértelműen outi. Ha szeretnéd variálni (pl. erdei ösvények, földutak, rossz minőségű városi utak), akkor érdemesebb egy trekkingbringát választanod. Persze ekkora távot bármilyen bringával le lehet tolni, csak akarni kell :)
2012. dec. 6. 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz

itt találsz jó használt bringákat, jó áron ha esetleg nem feltétlen újra vágysz:

[link]

2012. dec. 7. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen használatra vettem egy sima országúti biciklit 110 ezerért. egy sima fixi egyenes kormányosat. 2 hét után megutáltam mert ha városba mentem vele a vesekövemet is kirázta! :D én most cruiserrel járok! 60körül vannak jó agyváltós cruiserek! én azt ajánlom!
2012. dec. 7. 17:08
 4/4 Linkoln ***** válasza:

Én csakis versenygépet.

Ez nem kis táv, heti 200-250km az kemény.

Az edz is rendesen, ilyenkor, érdemes tempót is figyelembe venni, meg a hatékonyságot, minnél gyorsabban minnél jobban, csak is jó országúti.

Nem karbonost, azok nem szeretik ezt a sok távot.

Egy jó alu, karbon villa, vagy alu, valami jó shimano 105 ultegra, vagy campa szetteset. Jó kis edzőkerékkel, valami fulcrum racing, vagy mavic ksyrum, campa vento, vagy valami.

100felett lájtosan kapni jó örökéletű hatékony gyors, bringát.

Aki irta hogy rázta, és 2 hét alatt megutálta, ne törődj, nem szeret biciklizni, vagy zokni.

Én személy szerint csak a versenybringán érzem jól magam, teljesen kényelmes, be lehet dölni, és nem fog úgy a szél.

Amikor tudsz tekerni 2km/h-val gyorsabban csak a bringa visszafog, meglehet őrülni.. Minden kedve elmegy az embernek.

Csakis versenybringát. 80km-ek nem kevesek. Aki irta hogy minden bringa kibir annyit.... Hát, kétlem. Edzett vagyok de ha elmegyek egy haverral, és bringátcserélünk hogy keményebb legyen, megtudnék halni 50-60km után, pedig, enyémmel az másfél óra, és semmi különös, egy nagy fáradás a napra, de nem halok végére.

2012. dec. 7. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!