Kezdő autós vagyok. Tankolásnál néha nem akar jönni a benzin, miért?
Figyelt kérdés
Szóval nyomom a pisztolyt és mintha túl ugrana a ravasz nem jön semmi. Mit rontok el? A tankban kevés a benzin, úgy tankolok. Ciki de ezt is meg kell tanulni 😁2020. márc. 4. 19:12
11/13 A kérdező kommentje:
Na ma voltam megint siman ment, valszeg nagyon beletoltam eddig, koszi mindenkinek 👍
2020. márc. 7. 19:04
12/13 anonim válasza:
Igen hallani ha megy a szivattyú,búgó hangot ad.
Ugyanazzal az autóval történik mindig??
Lehet a tank levegőztető rendszerében is gond. Pl 1,6os 8szelepes F astránál 1,5fúróval meg lett fúrva a tanksapka mert nem levegőzött(menet közben leállt a motor).
Amit valaki írt,belenézel a tankoló pisztolyba van benne egy kis cső,a benzingőznek ott kellene távoznia.Aki beakasztott pisztollyal "tele" tankol ott azon ha nem kap levegőt ugrik vissza a kar . Gyakorlatban 2-3 kattanásig lehet tankolni.
13/13 A kérdező kommentje:
Mostmár kitapasztaltam az 1-es kutnal mimdig bszkosni kell,szoval az a sz-r
2020. jún. 4. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!