A használtautó kereskedés megbìzhatatlan ahonnan vettem az autót?
Vettem 2 millióért egy hasznàlt autót. Múlt hét szerdán.
A kereskedő ìgért nekem: szervizkonyvet, téli gumi szetett, 6 hónap garanciát és számlát.
Mikor kifizetésre és átírásra kerűlt az autó ezekből semmi nem teljesűlt.
Kérdeztem hol a számla azt mondta hogy nincs nekem arra szükségem ha barmi baj van menjek vissza az autóval. ha gondolom akkor kér nekem számlát. Szerdán mikor vásároltuk más is vett autót és kapott szàmlát.
Tovàbbà az adásvételi szerződést megnézve nem ők vannak feltüntetve eladóként, hanem kukutyinfalván tőlünk 400-500 km re. Eladási ár kiolvashatatlan, nehezen kivehető hogy mennyiért vettük. Az ár legalább rá van írva amennyiért vettük.Ràkérdeztem azt mondta h ök csak közvetítették az autót. Mondtam hogy nem erről volt szó.
Az adásvételiből másolatot kaptam pedig szerintem az eredeti járt volna nekem. Ezek után imádkozzak hogy az autónak ne legyen baja.
Soha többet nem veszek használtan autót, inkább megveszem újonnan.
Végül is az autó az enyém csak valaki jól járt a vétel ár kevesebb összegű feltüntetése miatt.
Elöször is nem az a gond, hogy használt autót vettél (volna), hanem hogy igen buta vagy és hagyod magad átverni.
Másodszor nem lennék meglepödve, ha az egész nem lenne érvényes, nem csak a pénzzel húztak volna le, hanem az autó sem a tiéd, nincs sehol érvényes adás-vételi, és az autó vagy egy roncs, vagy lopott.
"Ekorra már minden a nevemre került, iĺletve a foglaló+ az autó kifizetésre kerűlt."
ADDIG, amíg nincs aláírva egy érvényes szerzödség, SEMMI nincs a neveden!
"Ilyenkor már nincs.mit tenni. Buktam volna a foglalót, a vagyonosodási adót meg ki tudja h vissza adtak volna pénzem."
A pénzed így is elveszett"
"Az okmányirodàba azért elmegyek elkérem az adásvételit mert elvileg ott az eredeti."
NEm lenne meglepö, ha OTT NEM HALLOTTAK volna erröl az egészröl!
"Na ahonnan vettem elvileg az autót azoknak meg adótartozása is van."
Neked fogalmad sincs HONNAN vetted az autót, csak mondtak neked valamit, ami jó eséllyel nem is igaz!
"Kár már ebbe bele állni. Mostmàr csak imádkozok hogy ne legyen nagy baja az autónak."
Szerintem az lesz a legkisebb bajod, hogy lesz-e baja, a nagyobb gond, hogy egyáltalán a tiéd-e az autó, vagy idövel jelentkezik az igazi tulajdonosa.
NEM AZ a baj, hogy használtan vettél autót, hanem hoyg ÉSZ NÉLKÜL, ennyire ostoba ember nem sok van, mint te!
Van adásvételi szerződés.
Azzal mentek az okmány irodába.
Nem áll körözés alatt lekérdeztem már mindent róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!