Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A használtautó kereskedés...

A használtautó kereskedés megbìzhatatlan ahonnan vettem az autót?

Figyelt kérdés

Vettem 2 millióért egy hasznàlt autót. Múlt hét szerdán.

A kereskedő ìgért nekem: szervizkonyvet, téli gumi szetett, 6 hónap garanciát és számlát.

Mikor kifizetésre és átírásra kerűlt az autó ezekből semmi nem teljesűlt.

Kérdeztem hol a számla azt mondta hogy nincs nekem arra szükségem ha barmi baj van menjek vissza az autóval. ha gondolom akkor kér nekem számlát. Szerdán mikor vásároltuk más is vett autót és kapott szàmlát.

Tovàbbà az adásvételi szerződést megnézve nem ők vannak feltüntetve eladóként, hanem kukutyinfalván tőlünk 400-500 km re. Eladási ár kiolvashatatlan, nehezen kivehető hogy mennyiért vettük. Az ár legalább rá van írva amennyiért vettük.Ràkérdeztem azt mondta h ök csak közvetítették az autót. Mondtam hogy nem erről volt szó.

Az adásvételiből másolatot kaptam pedig szerintem az eredeti járt volna nekem. Ezek után imádkozzak hogy az autónak ne legyen baja.

2020. márc. 3. 07:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez így aligha egy tisztességes kereskedő. Állj el az ügylettől.
2020. márc. 3. 08:02
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én ÍGY nem írtam volna alá a semmit!

Ezzel csak ráfizetsz, mert semmi, de semmi biztosítékod sincs, még azt sem tudod bizonyítani, hogy az autó egyáltalán a kereskedönél volt.

Utólag hiába problémázol, jól átvertek, te meg hagytad.

2020. márc. 3. 08:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Már a számlánál olyan hátraarcot vágtam volna, hogy a legszőrösszívűbb kiképző őrmester is haptákba vágta volna magát!
2020. márc. 3. 08:12
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán minek írtál alá bármit is és hoztad el az autót?

Utólag már mindegy, de át lettél vágva. Jó tanulópénz volt.

2020. márc. 3. 08:32
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Imádkozz, hogy ne kelljen rákölteni hamarosan 1 millát.
2020. márc. 3. 08:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezek hiányában miért fizetted ki?

Ezt jól elszúrtad.

2020. márc. 3. 13:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Adásvételi másolat nem elég a kocsi átírásához. Eredeti aláírással rendelkező példány kell.

A 6 hónap garancia hülyeség. Ilyet nem vállal senki. Jótállás van rá 1 évig, amiből az első 6 hónapban a kereskedésnek kell bizonyítani, hogy az időközben felmerülő hibák eladáskor még nem voltak jelen. Utána neked kell bizonyítani.

Olyan nincs, hogy közvetítenek csak. A tulajdonos aláírása kell az adásvételire. Továbbá úgy tudom, hogy a kereskedések már nem is tehetik ezt meg, csak saját autókat forgalmaznak.

Nagyon cinkes ez az ügylet.

2020. márc. 3. 14:57
 8/16 D. Brasco ***** válasza:
Hát koma....van egy rossz hírem:téged úgy levettek mint a nagykabátot.....mondjuk a leirtak alapjan meg is erdemled......
2020. márc. 3. 15:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Elég megbízhatatlan banda a leírás alapján! Lehet el kellett volna állnod a vételtől, persze utólag már lehet okoskodni.
2020. márc. 3. 22:03
 10/16 A kérdező kommentje:

Ekorra már minden a nevemre került, iĺletve a foglaló+ az autó kifizetésre kerűlt.

Ilyenkor már nincs.mit tenni. Buktam volna a foglalót, a vagyonosodási adót meg ki tudja h vissza adtak volna pénzem.

Innentől kezdődtek a huncutságok.

Az okmányirodàba azért elmegyek elkérem az adásvételit mert elvileg ott az eredeti.

Na ahonnan vettem elvileg az autót azoknak meg adótartozása is van.

Kár már ebbe bele állni. Mostmàr csak imádkozok hogy ne legyen nagy baja az autónak.

Otthon azt mondják ne foglalkozzak vele örűljek az autónak.

2020. márc. 4. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!