Szerintetek melyik a legnehezebb parkolás?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 20:00
11/19 anonim válasza:
Ha nem érzed az autót akkor mindegyik nehéz.
Nekem teljesen mindegy hogy hogy állok be vagy ki, nem nehéz.
13/19 anonim válasza:
A balra hátra párhuzamost én sosem csináltam, nem is követelmény vizsgán. A jobbra hátra párhuzamost viszont sokszor, elvileg ez a legnehezebb, de az oktatóm nagyon jól begyakoroltatta velem, második vizsgámon ezt húztam és átmentem :) Barátom ezen bukott meg az első vizsgáján, utolsó pár percben. Amúgy a vizsgák 80%-ában ezt kérik.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Nekem a jobrra, hátra párhuzamos nem megy.. a merőleges parkolások mennek, de ezt a párhuzamost valahogy nem igazán értem. Ha vizsgán nem sikerül javítással sem, akkor buktatnak érte?
2020. febr. 16. 16:12
15/19 A kérdező kommentje:
*jobbra
2020. febr. 16. 16:12
16/19 anonim válasza:
Ahol én tanultam nem igaz hogy 80%ban ezt kérik. Van 8 állandó vizsgaútvonal, amin egyikén se mentél eddig elejétől a végéig végig. A négy fajta parkolásból (előre merőleges, párhuzamos, hátra merőleges, párhuzamos) van benne 2-2, meg van amiben autópálya van, amiben autóút stb.. az útvonaladat meg te húzod.
17/19 anonim válasza:
Ha megtanulsz tükörből tolatni akkor nem lesz nehéz sehová beállni. A két oldali tükörből.
19/19 anonim válasza:
14: Igen, sajnos :(
16: Nekem ezt az oktatóm mondta, de lehet hogy nem mindenhol így van. Nálunk is útvonalat kell húzni és mindegyik útvonalhoz tartozik egy parkolás és egy megfordulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!