Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tudtok adni valami jó ötletet?

Tudtok adni valami jó ötletet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy nagyon jó oktató tanít vezetni és gondoltam, hogy a sikeres vizsga végén egy kis meglepetéssel szeretnék neki kedveskedni hálámul. Viszont eddig nincs semmi olyan ötletem, ami úgymond "személyreszóló" lenne neki. Tudnátok adni ötleteket, hogy mit lehet venni ilyen célból oktatónak?

2020. febr. 6. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered, és mi, idegenek adjunk ötletet SZEMÉLYRE SZÓLÓ ajándékhoz??? Viccös gyerök vagy :D

Én anno az oktatómnak az SX4 méretarányosan kicsinyített modelljét adtam (akkor jött ki a modell, és nagyon tetszett neki).

2020. febr. 6. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Uuu szerintem egy Grúzia útikönyvnek tökre örülne, én tuti azt vennék neki, személyreszóló meg minden. Illetve Grúzia nagoyn szép ország.
2020. febr. 6. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, hogy te ismered őt, nem mi, így egy picit nehéz neked tanácsot adni.;) Esetleg azzal tudnak az emberek, hogy elmondják ők mit adtak. Valami olyasmiben gondolkodj, ami a hobbija, vagy amit sokat emleget.

Én egy határidőnaplót adtam neki a következő évre, mert a hasznosságra is szerettem volna gondolni, meg egy kis focis apróságot, mert focizott.

2020. febr. 6. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
30%
Adj egy játék autót, azzal nem lősz mellé, hisz szeretheti az autókat, ha oktató.
2020. febr. 6. 19:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondoltam, hogy ti mit adtatok az oktatónak. Csak nem jól fogalmaztam. Köszönöm az eddigi válaszokat!😊
2020. febr. 6. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha megbeszéled valakivel akkor aszerint vegyél neki.

DE ha csak úgy akkor férfinak egy üveg pia, nőnek meg egy csokor virág.

Minden más csak giccs.

Neked hiába tetszik valami , ha neki meg nem.

2020. febr. 7. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!