Táppénzzel kapcsolatban kérdezném, járt-e valaki így? Tudtok-e adni valami ötletet?
Hát nem értem, szerintem ezt nem így kellett volna elintézni, nem telefonon működik, nem értem a dokid. Először is ha veszélyeztetett terhes vagy a nőgyógyászod állít ki egy táppénzes javaslatot, amit elviszel a háziorvosnak, és ő így vesz fel táppénzre. Ezt kéthetente meg kell ismételni. Én végig veszélyeztetett voltam, kéthetente kellett mennem.
Ezért jobb inkább ha személyesen intézi az ember.
Remélem sikerülni fog minden. Szeritnem menj vissza a nőgyógyászodhoz, és kérj egy újabb táppénzes javaslatot. A régi megvan ugye azzal a dátummal amivel otthon maradtál?????? A nőgyógyászod sem adott ki papírt, és a háziorvos sem vett táppénzre akkor szívás, de ne így legyen. Szabid nincs annyi hogy kivedd?
Kívánok minden jót, és sok sikert hogy sikerüljön!!!
Nekem is feküdnöm kellett az elején, de a háziorvoshoz el tudtam menni (el kellett menni!), sőt a nőgyógyászhoz is kellett járjak...
Ezt nem bántásból írom, de egész nap amúgy sem tud feküdni az ember, az orvosnál is ülni kell, amíg vársz a sorodra. Az ilyet személyesen kell elintézni, nem telefonon. Amúgy nem értem a nőgyógyászodat, ugyanis, ha veszélyezttetett terhes vagy, ő nyugodtan fel vehetett volna táppénzre! Sok kismamát a nőgyógyász tart táppénzen, így nem kell eljárni külön a háziorvoshoz.
37hetes pocis
Én a második voltam. Nekem olyan rosszul jött ki a lépés, hogy du. engedtek ki, akkor már nem tudtam leadni, másnap vitte a papírom a párom a házidokihoz, aki közölte, hogy rossz dátum van rávezetetve, az a nap is kiesett és jött a 4 napos ünnep aug. 20, úgyhogy eleve buktam a leadási határidőt. Dehát erre van ez a megoldás szerencsére az OEP részéről.
Aki veszélyeztetett, az tudja, hogy milyen rossz még ücsörögni is órákon át egy váróban (főleg, ha fáj esetleg a hasad), kismamaként beteg emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!