Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A lízingelt kisautó tulajdonos...

A lízingelt kisautó tulajdonosok miért hiszik hogy akinek nagyobb autója van az egónövelő?

Figyelt kérdés

Minden kérdésnél ezzel jönnek, holott akinek nagyobb autója van, meg öregebb, lehet hogy épp azért vesz öreg kombit, mert Mondjuk sok mindent maga csinál a ház körül. Vagy épp építkezik. Vagy szimplán hobbitelke van. Akármi más lehet az ok. Ez nem azért van, mert pont nekik egy egónövelő, hogy telik újautóra és magukból indulnak ki?

Aztán mindig hallom az ilyen önigazolásokat, hogy ugyanolyan biztonságos mind egy nagy limuzin mert ugye minden baleset a szélvédőn keresztül történik, meg hogy lehet abba is pakolni.

“Minek nagyobb autó, amikor meg ritkán kell, akkor szállíttatok, mert akkora király vagyok hogy megcsinálják helyettem”

Stb.

Ez mi lenne ha nem egónövelés?

2020. jan. 27. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fax tudja. Én egyterüvel tolom az életet.
2020. jan. 27. 22:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Abba is belekötnek. De abba még a németeknél is, főleg a mostani klímahisztériában.
2020. jan. 27. 22:20
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Mit erdekel ez teged? Szerintem neked van kisebbsegi komplexusod emiatt mert ha nem lenne leszarnar ezt a temat.
2020. jan. 27. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Semmi logika nincs a nyakaskodásukban. Vagy éppen fáj maguknak beismerni, hogy a kisautó csak a saját taxiztatásukra jó, de amúgy semmi nem fér be.

Az egy másik dolog ha valakinek nincsen szüksége nagyobb autóra, de a hőbörgésük értelmetlen.

2020. jan. 27. 22:53
 5/8 A kérdező kommentje:

3# és neked mi a problémád, mivel vagy elégedetlen, hogy fontosabb vernyákolni mint válaszolni? Ja ok sejtem neked hol van hiány...

Én azért válaszolok a kérdésedre, ha neked ez még meg is haladta a képességeidet.

Azért zavar, mert néha benézek ide, és szívesen olvasok az autós és állatos rovatban. És kénytelen vagyok az ilyen bepállott pecsűek vagy épp gombás hüvelyűek(szerintem ez a ritkább a rovatban) frusztrált kommentjeit normális kérdések alatt is olvasni.

2020. jan. 27. 23:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd, én is kisautó tulajdonos vagyok, de elfogadom, és nem hisztizek, ha vki nagy, vagy nagyobb autóval jár. Ő tudja, mire kell neki, én megmagamrol tudom, hogy főleg városba, 3 km-re az otthonomtol levő munkahelyre bőven elég egy 207 1.4-es benzines is. Haverom szintén "öreg legény", s Ford Focus 1.6-os TDCI kombit használ szintén városban. Dr ő "dafke", csakazértis megmutatja, mert fikaztak, hogy minek nagy autó neki, s csakazértis nagyot/nagyobb vett és fog is venni. Régebben én is többet foglalkoztam vele, kinek milyen autója van, de ahogy öregedtem (40, jelenleg) beláttam, hogy ennek semmi de semmi értelme, s sokkal több öröm forrás az, ha a saját ugyeimmel foglalkozok, pl egy vidéki kirándulás megszervezése, milyen jó könyvet hozták elő a kamrabol, lehetne még sorolni. De nem az autók, könnyedén túl lehet ezen lépni, hidd el... Üdv.
2020. jan. 28. 07:32
 7/8 A kérdező kommentje:
6 én is így vagyok vele. Régen a kis vagy közepes sporkupékat meg a kabriókat szerettem, talán ma is az lenne, ha nem renovál ék, építkeznék, és nem hordanám a kutyát hátul boxban. Próbáltam én is közepes limuzinban hátsó ülésen, de akármilyen kutyaplédet tettem fel, még a plafon is kutyaszőrös volt. Csak néhányan azt hiszik, hogy ez mind nagyzolás. nagyzolás az valami új sportkupé lenne.
2020. jan. 28. 08:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Bírom én is ezeket a dumákat, az ilyen emberek mondják a kombikra, hogy milyen csúnyák már, meg hogy a pickup trágyahordó (fogalmuk sincs a trágyahordásról, stb)

Mindenesetre nekem úgy alakult, hogy most van másodállásban egy Audi Q7 az udvarban, amben ugye lehajtva az üléseket, tisztességes rakteret kapok. Meg ugye 3.5 tonnát bír húzni, ereje is van hozzá. Aztán mikor a 2.5 tonnás futót húzom vele haza, megpakolva jó kis tüzifával, csak röhögnek rajtam. Nem is értem.

2020. jan. 28. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!