Mennyire igaz ez?
Én elsőre átmentem, igaz alapból nem 30 óra után mentemel vizsgára, hanem 45-50 körül. Legtöbb ismerősöm mind átment elsőre, akárhol vizsgáztak.
Persze nyilván egyszerűbb azt mondani, hogy nem én hibáztam.
Én is azt hallottam, hogy a legtöbb embernek elsőre nem sikerül és a környezetemben én sem ismerek olyat, akinek elsőre sikerült volna. Igaz, nekem sikerült, de nem az alap óraszámmal mentem el vizsgázni, vettem még pluszba 8-at.
Szerintem ha nem sikerül, az vagy azért van, mert a vizsgázó izgul és emiatt több hibát is vét, vagy pedig a vizsgabiztoson múlik. Nekem is volt olyan, hogy már a sárga lámpán mentem át, mert nem tudtam eldönteni, hogy megálljak-e vagy átmenjek. Ha egy kötekedő vizsgabiztos fogtam volna ki, ezért akár meg is húzhatott volna, hiszen ez pont egy eléggé húzós szituáció.
Szerintem ha már az oktatód lejelentett vizsgára, akkor biztos tudsz vezetni, szóval próbálj meg nem izgulni és úgy felfogni ezt az egészet, mintha csak egy átlagos vezetési óra lenne. Sok sikert:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!