Autóbaleset, mire számíthatok?
Ha harmadikban, 30-nál kapar egy autó kereke akkor a sofőr túl nagy gázt ad, nem 30-cal megy, és közel tükör jégen halad.
Megjegyzem, jégen a 30 is túl sok.
Ha valaki rutintalan, érdemes így tél elején az első havazáskor keresni egy biztonságos, forgalom nélküli helyet, és ott próbálgatni (kis sebességgel), hogyan viselkedik az autó ilyen körülmények közt.
Mondjuk hogy ennyi marhaságot össze hordassz, nem is csodálkozok.
Mert semmi gyakorlatod nincs, hóesésben meg még annyi sem.
" mondtam nekik hogy kp-ban kifizetem a kárt (nem nekik)"
Ez mit jelent a te felfogásod szerint?
Mégis ha kifizeted akkor kinek ha nem nekik?
A többit meg már leirták előttem.
Nem adtam neki nagy gázt 30km/h-val mentem,mert tudtam mennyire rossz az út,legalábbis itt falun.Igen rutintalan vagyok,eddig óvatosan vezettem,de ez a mai nap rosszul sült el.Akinek szóltam,hogy segítsen már,mert ilyen helyzetben nem voltam még soha sem,ő is mondta,hogy hiába van "bütykös" kerekei az autóján még neki is kész káosz volt a mai nap(ugyan az mint nálam,elk apartak az első kerekei).Akik itt vannak rendőrök ők sem tudnak itt közlekedni.
Annyi szerencsém van,hogy az autó aminek neki mentem az munkás autóként van használva(szóval vannak horpadások rajta).Szerencsémre nem kell sokat fizetnem.De attól függetlenül én befejeztem az autó vezetést.
Jogilag Te vagy a hibás, de ilyen rutinos sofőrökkel is előfordul.
Ellenben a zsebbe fizetek dolog nem járja. Ő, aki nem ismer honnan tudja, hogy állod-e a szavadat?
Az eljárás az, hogy kitöltitek a betétlapot, a biztosítód meg kifizeti a javítást. Ez a kötelező lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!