Számíthatok majd csekkre?
A tegnapi nap folyamán az ország egyik végéből kellett átmennem a másikba.. Már majdnem megérkeztem a címre amikor egy tephelynek a kereszteződésében lakott területen kívül fel volt szerelve jelzőfény,amely alatt sikeresen átdurrantottam 90km/h-s sebességgel...
Én nekem mivel nincs helyismeretem így nem vagyok azzal tisztában, hogy volt e alatta kamera és ha igen akkor működött e...
Adok egy linket a pontos helyhez, hátha valaki aki jártas itt, az tud segíteni:
#5 Nem értem ezt minek küldted el, rengeteg ilyen videót láttam már, bár én azokat szeretem nézegetni amelyekben mutatják a roncsok közé szorult hullát cenzúrázatlanul...
De azért köszönöm szépen a videót, majd egyszer míg haladok a pályán megnézem (úgyis annyira unalmas ott, még a kormányt se nagyon kell mozgatni, legalább valamivel lefoglalom magam)
“Láttam előbb a 70est majd az 50est,de előttem konvojba mindenki haladt 90km/h val így én se lassítottam.”
“Ráadásul már a tököm tele volt, kb 6 órája haladtam (1szer álltam meg mindössze) ha nem muszáj ilyen esetekben inkább nem lassítok”
A tökéletes magyar sofőr.
És csodálkoznak hogy nincs közlekedési kultúra hazánk útjain.
#9 Na akkor kellemes ünnepeket előre is😅
Nem, nem kaptam egyébként..
De már megtudtam közben, hogy volt kamera, viszont az csak egy térfigyelő jellegű ami arra van, hogy ha baleset történik abba a keteszteződésbe akkor vissza tudják nézni...
Akihez jöttem, az mesélte, hogy egyszer nagyon sietett és ment már át alatta 150-el is úgy, hogy már pont pirosra váltott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!