Silós vagy ponyvás kamionos cégnél érdemesebb kezdőként elhelyezkedni?
Keres egy ismert silós cég embereket és írták, hogy pályakezdők jelentkezését is várják.
Héten lett meg a CE jogosítványom és gondolkodtam, hogy milyen lenne silóson kezdeni. Van akinek van erről tapasztalata?
Ponyvás ügye.... Waberer's akit javasolják, hogy kezdőként érdemes oda menni, egyetlen egy aggályom, hogy ha rosszul kötök le valamit annak nagyon, de nagyon megiszom a levét, továbbá ha sáskák másznak fel a pótra és megfognak akkor azt gondolják én csempészem őket, vagy pl. ha drogot tesznek fel, akkor is a sofőr szívja meg. Silósra teszik fel akkor meg evidens, hogy nem a én tettem fel, hanem valaki más, mivel nincs rendesen elrejtve, csak fel van téve...
7es vagyok
Jó tudni, lehet én vagyok a hülye, hogy nem tudtam eddig ezt, de nálunk a siló az a ledarált kukoricakóró. Na köszi :))
#11: Vagy csak nem ismerted a "szaknyelvet", ez nem alaműveltségi kérdés. A folyadékok szállítására a tartály szolgál ( Magyarországon 1000 liter felett hivatalosan tartány a megnevezése - ne kérdezd miért.. ), a poranyag szállítására pedig a silótartály vagy egyszerűen csak siló.
A siló alkalmas folyadékok szállítására is, míg a sima tartályok általában nem alkalmasak poranyag vagy granulátum szállítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!