Ha egy kihalt úton egy kereszteződésbe érek, biztos, hogy rögtön ott lesz öt másik autó. Ha ki akarok állni az udvarról, és addig semmi nem volt a közelben, hót ziher, hogy azonnal megindul a forgalom, és várnom kell fél órát. Gyér forgalmú utakon is mindig akkor ér oda mindenki, ha én is. De ha sétálok pl akkor órákig egy autót se látok. Gyalog közeledek egy zebrához, messziről is látom, hogy sehol senki, abszolút kihalt a táj. De mire odaérek és át akarok menni az úton, rögtön jön 40 autó, kamion, kukás kocsi, motoros felvonulás! Hogy az istenbe lehet ez? Azt nem akarom elhinni, hogy ez véletlen, mert napi szinten találkozok a jelenséggel.
Úgy van, a világunk csak szimuláció, de túl gyenge a hardver ahhoz, hogy mindent szimulálni tudjon. Ezért van az, hogy csak a közeledben lévő dolgokat szimulálja a rendszer, mint a GTA-ban. Azok az autók elég ha akkor jelennek meg a kereszteződésben, mikor már látod őket.
Valójában meg nincs mondjuk Magyarországnak 10 millió lakosa, az csak egy szám, vagyunk néhány tízezren, a többi csak szimulált.
2019. okt. 3. 12:20
5/7 anonim válasza:
Nem körülötted forog a világ. Gondolom azt nem veszed észre/nem jegyzed me, ha valaki beenged, vagy a kelleténél kisebb a forgalom.
2019. okt. 3. 12:31
6/7 anonim válasza:
Így van. Azt nem veszed észre, amikor valami jól működik, nem kell várni, hasonlók. Mert ezt természetesnek veszed. Az ellenkezőjére felfigyelsz. Ez amúgy elég rossz, mert ha ügyesen csinálod, belőled lesz az élete közepére alaposan megkeseredett ember.
Szóval házi feladat: figyelj oda arra, mi minden jó történik veled a közlekedésben!
2019. okt. 3. 13:00
7/7 anonim válasza:
Én akkoriban rugóztam ezen, amikor amúgy masszívan depressziós voltam. Fura dolgokat tud művelni az ember gondolkodásával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!