Milyen autóval és utánfutóval érdemes gyakorolni CE gyakorlati vizsgára? Csak B-m van, még BE-m sincs de egyszerre akarok letenni C és E vizsgát.
Olyannal, ami műszakilag megfelel, és a papírjai rendben vannak.
Nem a kamion pótkocsi méretét modellezed , azt tudod gyakorolni, hogyan viselkedik az utánfutó, ha tolatva kell beállni valahova, amikor nem húzod, hanem betolod a futót
Kb teljesen mindegy. Az alapokat tudod csak elsajátítatni. Minden szerelvény kicsit más.
Remélem nem csak ezért akarsz autót meg utánfutót venni...
Istenért sem akarják egyesek megérteni, hogy C és a E-t nem lehet egyszerre megcsinálni, első a C majd utána jön az E. Külön kresz, szerkezet meg munkavédelem( -munkavédelem e jogsinál nem kell mert már egyszer C-n volt---) külön bü, megy rutin. Tudom, Szabó Péter szerint minden lehetséges csak akarni kell , de ez egyszerre nem megy. Egyszer targonca vizsgán úgy felcseszett egy arc, "háát de lehet mert úgy van, hogy C+E háát lehet" hiába magyaráztam, azt kellett mondani, hogy "nem volt rá pénzem, köll a devizára"
Amúgy én lennék a legboldogabb ha lehetne, most az E-t csinálom, olyan sokan vagyunk , meg rutin pálya engedély sincs..
Attól függ, gyakorolhatsz utánfutóval , de nem tudom, hogy forgózsámolyos vagy sima nehézpót vagy félpóton tanulnál. Mindegyik más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!