Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Babetta? Vélemények?

Babetta? Vélemények?

Figyelt kérdés
Most készülök babettát venni és skiváncsi vok a véleménytekre:)
2010. júl. 15. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:

én rábeszélnélek egy jó simsonra inkább.

a babettára hamar ráunsz, egy simót lehet húzni, egy 4 sebességes váltóval egész fürge, utas is fér rá...

nemtudom hol akarod használni, de városban szerintem túl lassú egy babetta.

2010. júl. 15. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
18 éves létemre nekem is babettám van, úgy néz ki mint egy csili vili gyári közben meg optimalizált motor sport légszűrő (saját gyártmány meg kibelezett kipufogó (kis hangú) és teljesen meg vagyok vele elégedve! Sokkal jobban megy mint egy sima jól beállított :) Ja és mindenki körüljárja! Tapasztalat :P Ja és nem feledkezem meg arról hogy én varázsoltam ujjá ;) nem került 10 ropimba sem
2010. júl. 15. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazuk van inkább simson. De a babetta sem rossz választás. Alacsony fogyasztás ( sajna ehhez alacsony végsebesség párosul)sok olcsó alkatrész ;), jó értelemben igénytelen

Itt még többet megtudhatsz:

[link]

[link]

2010. júl. 15. 18:00
 4/5 zsoltika888 válasza:
olyan kérdésem lenne hogy ha én veszek egy babettát mondjuk ma és én csak othon bütykölgetném nem mennék vele utcára kor kell e utána fizteni LÉCIVES SEGITSE/TEK
2011. dec. 23. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
nem kell ,amikor úgy érzed kész és menni akarsz vele rendesen folyamatosan utcán akkor kötsz rá egy 2000 ft-os biztosítást és mehetsz is
2011. dec. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!