Az M0 M51-M6 közötti déli szakaszán mérik valamikor a 60-as korlátozást?
Figyelt kérdés
Ha betartjuk, mindig kb. 90-nel húznak el mellettünk az autók a belső sávban. Tud erről valaki valamit?2019. aug. 11. 22:04
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem, különben évek óta tömeges büntetéskiosztás lenne. Amúgy én is ezt tapasztalom amit írsz. Van amikor a forgalom miatt még 60-nal is képtelenség haladni. De én pl rendszeresen minden vasárnap éjjel arra járok, amikor gyér a forgalom. Ha megpróbálom betartani a korlátozást, szinte minden autó, beleértve a buszokat, teherautókat is, veszélyesen nagy sebességkülönbséggel, 100-120-szal húz el mellettem a belsőben. Egyszer próbáltam óra szerint 80-at tartani, egy kamion ledudált, levillogott miatta.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a választ! Szánalmas egyébként a közlekedési morál, főleg a fővárosban. Sosem értettem ezeket a villogó félagyúakat, az összes valami mentális feszültséget próbál levezetni szerintem ezzel.
2019. aug. 18. 04:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!