Sikerülhet a B kategóriás vizsgám? Akik letették már véleményeket kérlek, nagyon nehéz? 17/l
Két nap múlva vizsgázok és nagyon félek tőle. Hivatalos programmal gyakorlok, ami nagyban megegyezik az eredetivel és azon az eddigi legjobbam 99% volt. Aki vizsgázott már annak milyen lett?
Ez inkább szerencse kérdése mert az első probálkozásom az 83%os volt, és azóta itthon folyamatosan átmegyek, egyre jobb eredményekkel..van okom félni?
#10 köszönöm, de Bács megyei vagyok😌
Ma lement az elméletim, ami meglett, hál istennek :)
Az oktatóm az se nem jó, se nem rossz. Tény, hogy nem volt meg a 29óra alapkövetelmény(20 ha volt, vagy még annyi sem), de viszont még így is mind átmentünk, 1 kivétellel. Nekem a legfontosabb az volt, hogy a lakhelyemhez közelebbi legyen, és lehetőleg nyáron letudjam a nagyját,mert a suli mellett nagyon nem bírnám..ezért mentem hozzá, 1hónap alatt lezavartuk,és már hajtunk az elsősegélyre és a vezetésre. És tényleg felesleges volt aggódni. Ha tisztelettel végignézed és foglalkozol vele, könnyen teljesíthető :)
Jó, hogy neked az oktatód jófej volt és megszerettette veled ezeket. Az enyém inkább csak a pénzt beszedi, aztán ha sikerül sikerül, ha nem nem..de az én kedvem nem olyan könnyű elvenni hál isten :)
#12 nekem a kettő személy egy és ugyanaz. Ő fog majd vezetni is tanítani, mert macerásabb lenne számomra átszokni más oktatóhoz.
Köszönöm😌❤️
7#...
Igazad van. Jelenleg én is várok az oktatóra... Kálvária az egész... Jelentkeztem egy autós suliba, valamikor május körül. Elfelejtettek az e-titánba regisztrálni, így vártam egy hetet, mire az e-learninget elkezdhettem. 8 nap alatt átvettem, onnan 3 hét múlva kaptam időpontot Kreszvizsgára Július 8-ra (8 perc alatt megcsináltam, a 8-as gépnél ültem) 74 pontos lett. Zárva volt júli közepéig a suli, utána kértem Oktató számot, egy vállalt csak el, azt mondta szeptembertől, de biztosan megcsúsztak mert még várok. Jó oktató, jó hírrel. Azt mondta szól ha tudja mikor kezdhetek. Nekem bármikor jó, hála a főnökömnek, aki el fog engedni vezetni... Szóval napról napra közelebb vagyok, remélem hamarosan szól. A jó dolgokra várni kell
Így van! Én Júliusban jelentkeztem nála. Ha tudom, hogy ennyire népszerű, hamarabb jelentkezek. Nem tudtam hogy megy ez... Egy ismerősöm külföldön él. Április körül jelentkezett ennél az oktatónál, így tudta kb Június közepén-végén elkezdeni. Mondjuk neki sürgős volt és gyorsítottban csinálta. 4 hét alatt meglett neki, pedig gyakorlatilag 0-ról indult. 34 óra után sikeres vizsgát tett.
* #17 bocsi elírtam. Én voltam a #16-os :D
De hogy értekeztetek? Ő szólt, hogy májusban mikor, vagy Te érdeklődtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!