Nem voltam elsősegély tanfolyamon. Így is sikerülhet a vizsga?
Szia
Én is neten meg a könyvből tanulok jövőhéten megyek vizsgára. Szerintem meglesz neked is ha meg olyan szigorú a biztos akkor mindenbe bele fog kötni nem csak abba, hogy pl hogy rakod fel a kötést. Funkcióját ellássa a kötözés ez a lényeg. MAjd kérlek írd meg mi volt kiváncsi vagyok
Oké, hogy megnézed videón mondjuk az újraélesztést, de hidd el nem olyan egyértelmű a babán is megcsinálni, ha életedben akkor látod először.
Tanfolyam nélkül mentem én is, de nekem egyetemen volt fél évig egy elsősegélynyújtás elméleti és egy gyakorlati kurzusom, amiből vizsgázni kellett. Így nem volt nehéz átmenni a jogsihoz tartozó vizsgán, de azért jó pár bordát eltörtem a babán, mire megtnaultam érezni, hogy mennyire kell nyomni a mellkast, hogy érjen is valamit, de is legyen túl erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!