Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nem voltam elsősegély tanfolya...

Nem voltam elsősegély tanfolyamon. Így is sikerülhet a vizsga?

Figyelt kérdés
A tanfolyam kétszer kettő órás és röpke 13 ezer forint. A párom , meg a bátyám is azt tanácsolta, hogy ne menjek tanfóra ,tanuljak a neten. Mondtam az oktatómnak,hogy tanfolyam nélkül szeretnék vizsgázni, és azt mondta, hogy semmi baj, az elsosegely.hu-n mindent megtalálok. Ma van a vizsgám egykor, és úgy érzem , mintha nem mindent tudnék. Nem tudom , hogy a videók , amiket néztem , azok ideiek vagy 8 évesek stb. A komplex újraélesztés, légzésvizsgálat mindenhol ugyanúgy nézett ki, de a nyomókötés már nem. 3 helyen, 3 féle módban készítették. Tudtok olyan oldalakat, videókat tanácsolni,amiket még megnézhetnék, illetve sikerült valakinek a vizsga tanfó nélkül?

2016. máj. 19. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia

Én is neten meg a könyvből tanulok jövőhéten megyek vizsgára. Szerintem meglesz neked is ha meg olyan szigorú a biztos akkor mindenbe bele fog kötni nem csak abba, hogy pl hogy rakod fel a kötést. Funkcióját ellássa a kötözés ez a lényeg. MAjd kérlek írd meg mi volt kiváncsi vagyok

2016. máj. 19. 10:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Oké, hogy megnézed videón mondjuk az újraélesztést, de hidd el nem olyan egyértelmű a babán is megcsinálni, ha életedben akkor látod először.

Tanfolyam nélkül mentem én is, de nekem egyetemen volt fél évig egy elsősegélynyújtás elméleti és egy gyakorlati kurzusom, amiből vizsgázni kellett. Így nem volt nehéz átmenni a jogsihoz tartozó vizsgán, de azért jó pár bordát eltörtem a babán, mire megtnaultam érezni, hogy mennyire kell nyomni a mellkast, hogy érjen is valamit, de is legyen túl erős.

2016. máj. 19. 11:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát majd kiderül, bár nagyon ügyesnek kell lenned hogy ennyi elég elgyen.
2016. máj. 19. 21:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nos ma tanfolyam nélkül sikerült a vizsgám ujraélesztéssel mindkét tétel megválaszolásával úgyhogy még lehet csinálni úgy hogy a netről készülsz fel.
2016. máj. 25. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!