Mennyibe kerül így a műszaki vizsga?
Adott egy 2008-as suzuki Swift.. Benzines.
Hibái:
Fék
Abs
Így mennyibe kerül a műszaki? Én 40-re számolok.. Illetve azt mondták a műszaki vizsga helyen. Ahova vinni akarom.. Szerintetek tuloznak? Persze 2 évre akarom..
Nem piszkálni akarlak, de..
Az autó az felelősség is! Ezt nem kéne figyelembe venni?
Komolyan! Ilyen autóval közlekedsz a közutakon? Nem csak a saját, de más életét, egészségét is veszélyezteted! Ez nálad nem szempont?
Épp az előbb olvastam ezt a cikket. Remélem, nem Te voltál az!
Az elmúlt egy évben három ilyen rossz műszaki állapotú autó jött bele a miénkbe, mindegyik hátulról. Egyik a Népstadionnál piros lápánál állva nem bírt megállni és jött belénk. Egy Keszthelyen a 71-es dugóban araszolva nem állt meg mögöttem. A harmadik esetben én megálltam egy stop táblánál keresztutcában, ő pedig mögöttem nem. Telepjárónkon minimális karcolások lettek. De a legutóbbi (Hyundai Accent) igencsak összetört elől. Hűtőrács, rendszámtartó eltört, motorháztető behorpadt.
Még az a jó, hogy egyik sem 100-al vagy gyorsabban jött belénk.
Azt elismerem, figyelmes vezetés sokat jelent, de ha az autónak rossz a féke, műszaki állapota, vannak helyzetek, mikor minden centi féktávolság számít. (Már a téli és nyári gumik között is van akár 20-70 százalék különbség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!