Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyibe kerül így a műszaki...

Mennyibe kerül így a műszaki vizsga?

Figyelt kérdés

Adott egy 2008-as suzuki Swift.. Benzines.

Hibái:

Fék

Abs

Így mennyibe kerül a műszaki? Én 40-re számolok.. Illetve azt mondták a műszaki vizsga helyen. Ahova vinni akarom.. Szerintetek tuloznak? Persze 2 évre akarom..

2019. júl. 20. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Minden sikeres műszaki vizsga két évig érvényes. A féket javíttasd meg először, hibásan nincs esély arra, hogy átmegy. 10 éve talán ment ez egy csipetnyi hálapénzzel, ma nem tartomezt valószínünek.
2019. júl. 20. 21:24
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Nekem azt mondták hogy átengedjuk 50 ezerért... Alapból 20ert engedik, ha jó.

2019. júl. 20. 21:25
 3/12 anonim ***** válasza:
42%

20.000 Ft a normál vizsgadíj, azért, hogy a közveszélyes szarodat levizsgáztassák, mintha jó lenne kell további 30.000-et fizetned zsebbe.

Ilyenkor remélem, hogy nem csak kamu, hogy a rendőrség nézi ezt az oldalt...

2019. júl. 20. 21:36
 4/12 A kérdező kommentje:

Mi van veled? Úgy értem, hogy ők megcsinálják, tesznek bele félúj fékeket, meg egy félúj abs-t..

Mit rendőrségezel?

Normálisan nem tudsz írni se..

2019. júl. 20. 21:40
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

"Nekem azt mondták hogy átengedjuk 50 ezerért"

Ez nem azt jelenti, hogy megcsinálják a fékedet, hanem, hogy megkapja a vizsgát rossz fékkel is...

De ha töröd a magyart, akkor bocs.

Csináltasd meg, ne feketén vizsgáztasd le. Ennyi

2019. júl. 20. 21:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem is akartam feketén.
2019. júl. 20. 21:46
 7/12 A kérdező kommentje:
És nem töröm a magyart, hanem a telefonom javít folyamatosan.
2019. júl. 20. 21:47
 8/12 anonim ***** válasza:
70%
Te át tudod írni a telefonod javítását. Egyébként hogyan kell ABS-t cserélni? Taníts főnök!
2019. júl. 20. 21:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szóval olyan helyre vitted ahol egyben szervizelik is ha problémát találnak és fel ajánlották hogy 50 ezerért rendbe teszik az autódat arra a szintre hogy megkaphasd rá a műszakit. Így érthető a dolog, egyébként régen több helyen csinálták feketén némi plusz pénzért, de azokon a helyeken sem engedték át hibás fékkel vagy kormányművel az autót még akkor sem ha a tulaj 100 ezret akart feketén perkálni.

Egyébként beleszámolod a szervizt, fék probléma az elég tág fogalom, kérdés hogy mi a pontos baja a féknek, ha simán kopott fék betét akkor párban cserélik ha az egyik hátsó vagy első rossz akkor mindkettőt cserélik például. Ha munkahenger probléma van az úgy 30 ezer plusz munkadíj ami 7-10 ezer ft között szokott mozogni kb. ABS hibán is jó volna tudni hogy az pontosan mit jelent, mi a pontos hibája, stb... Ha neked azt mondták hogy ha fizetsz 50 ezret akkor megcsinálják az autódat úgy hogy műszakin átmenjen akkor az azt jelenti, nálam legalább is, én így értelmezem hogy 50 ezer ft a javítás plusz a vizsgadíj ami 20 ezer. Akkor összesen 70 ezerből jössz ki teljesen, és 2 évig le van erről a gondod.

2019. júl. 20. 22:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó!

Na te legalább tudsz szöveget értelmezni!

Úgy, van, ahogy te írod!

2019. júl. 21. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!