Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Olyan jogsegélyszolgálatot...

Olyan jogsegélyszolgálatot keresek, akik nemzetközi ügyekben képviselnének, vagy legalább tanácsokkal látnának el?

Figyelt kérdés
halálos közlekedési balesetről van szó,amit szerb okozott magyarnak,aki szlovák cég járművét vezette...
2019. júl. 16. 15:31
 1/6 Mihago ***** válasza:
Oké, de melyik országban? Különben ennek semmi köze a nemzetközi joghoz, annak az országnak a joghatósága érvényesül, ahol a baleset történt.
2019. júl. 16. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem keresd meg a DAS-t.
2019. júl. 16. 16:12
 3/6 A kérdező kommentje:
MO-n történt
2019. júl. 16. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:
ja és már 1 éve, nekem közben már megszűnt a munkaviszonyom,pedig még csak most indul az egész kártérítési dolog.nem tudom hogyan lenne számomra átlátható az egész?
2019. júl. 16. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:

remélem nem arra gondolsz hogy majd ingyen végig viszi neked az ügyet egy ügyvéd

mert azt felejtsd el

kenyeret sem adnak ingyen a boltban:)

Ha meg pénzért szeretnéd, nem nagy dolog, keresel egy közlekedésjogra szakosodott ügyvédet, megbízod és ő intézi.

Ingyen senki nem fogja ezt helyetted megoldani má most mondom.

2019. júl. 16. 20:09
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm tomikám..úgy látom lehet rád számítani...
2019. aug. 17. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!