Ha a forgalmiban az szerepel hogy "motorazonosító adatot nem tartalmaz" lehet ebből probléma a műszaki vizsgán?
Tavaly vettem egy Honda Civicet. Németországból behozott.
Forgalmiban csak a motorkódja van bejegyezve, a kocsiban pedig a motorszám nem egyezik, viszont a motorkód igen. Motorcseréről feljegyzést nem találtam. Németországban le műszakiztatták, 2020 márciusig érvényes a műszaki, szóval Magyarországon még nem volt műszakija.
Lehet ebből probléma a műszaki vizsgán?
A nélkül, hogy tudnám a mgbízható választt, szerintem vidd el műszakira, és meglátod. Ha a német műszaki korrekt, akkor itt legfeljebb beírják az éppen kocsiban lévő adatokat, oszt jónapot. Persze eredetvizsgálati jkv kell, a nélkül nem írnak be semmit.
Szerintem.
A forgalmiba a motorkód van csak, az autóba lévő motorkód ugyan az..ennyi.
Nekünk mind2 autó csak motorkódos, az egyik az idő vasfoga miatt nem olvasható a másikhoz meg ugyan azt írták,hogy motorazonosítót nem tartalmaz (amúgy tartalmaz,csak a turbó burkolata miatt nem igazán látszik,de se honosításnál,se műszakin nem foglalkoztak azzal,hogy lebontsák a burkolatot :D mert jó a motorkód is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!