Mivan akkor, ha nem fogadom el a biztosító által kívánt számla nélküli első összeget?
Akkor számlával fizetik ki...persze nem annyit mint ami a számlán szerepel.
Aztán ilyenkor nem biztos,hogy jobban jár az ember,ha számlásat választja.
Ha számlára kéred a javítást, akkor avultatást fizetsz!
Nem jársz jobban.
Én úgy tudom, számla nélkül gyorsan fizet a biztosító, de jóval kisebb összeget, mint a megállapított kárérték. Ezen vitatni sincs mit.
Viszont arra költöd, amkre akarod.
Van ilyen. Ha a hiba nem befyojásolja a biztonságos hasznatot, van aki nem csináltatja meg a kocsit.
Ha szmásat választod, akkor a szakértői vélemény szrrinti összeghatárig fizetnek. A munkadíj 100%-t, alkatrészeknél pedig avultatás is lehet.
Értem.
Még annyi kérdésem lenne hogyha lefotózta az új téligumimat a kárszakértő, akkor azt nem vehetem le róla és értékesíthetem külön? (elég sokat ér continental téligumi októberben vettem) Vagy arányosan az érékével fizetik ki?
Gazdasági totálkár esetén nem fizet javítási költséget a biztosító.
A gt pont azt jelenti, hogy nekik nem éri meg a javítás, mert többe kerül maga a kocsi javítása, mint a baleset előtti értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!