Hogy lehet, hogy a biztosítás ennyivel növekedett?
Figyelt kérdés
A tavalyihoz képest ugyebár felfele kerültem és mégis nem, hogy csökkent volna a kötelező biztosítási díj, hanem 40 ezerrel megnőtt. Ez hogy lehetséges? 40 ezerrel többet kell fizetnie ezt már azért pofátlanságnak tartom. (Allianz)2019. jan. 3. 18:44
1/9 anonim válasza:
Miért nem váltasz? Érdemes minden forduló előtt kalkulálni. Sajnos sok biztosító kihasználja, hogy nem tájékozódik sok ember, csak elfogadja és befizeti a következő évit. Tesóm is évekig fizette szó nélkül, aztán kalkuláltam neki egyet, és most 38 ezer helyett 17 ezret fizet másik biztosítónál.
2/9 A kérdező kommentje:
Most írtam egy üzenetet az Allianznak, hogyha nem történik változás sürgőssgen akkor bye-bye, fordulónál biztosítás váltás.
2019. jan. 3. 19:00
3/9 anonim válasza:
Nem fog történni változás, kár volt írni is. Cselekedni kell. Irány a netrisk.hu , és válts! Mikor lesz forduló? Vagy most év végén volt? Akkor már novemberben fel kellett volna mondanod, miután megkaptad tájékoztatót az idei díjról.
4/9 A kérdező kommentje:
Február végén. Szóval van még időm a 30. nap előtt. :).
2019. jan. 3. 19:10
6/9 anonim válasza:
Biztosítónál dolgozok mint ügyintéző ( Céget nem mondanám meg melyik ). Igazából, ha azt írod, hogy " csökkentsétek mert különben váltasz" akkor csak a többiekkel együtt nevetünk a leveleden, és elutasítunk. Írd meg rendesen, hogy sokallod a díjat, és szeretnéd, hogy vegyék fel veled a kapcsolatot, és nézzék meg, hogy milyen kedvezményeket lehet alkalmazni. Sok sok kedvezményt tudunk neked biztosítani, amit például a díjértesítőben is leírunk. OLVASD EL! És még ha szerencséd van, még az előző évinél is jóval kedvezőbb ajánlatot kapsz!
7/9 anonim válasza:
Írtam privát üzenetet, hátha segít.
8/9 A kérdező kommentje:
@6:
Hát nevessetek a leveleken, ha valakik sokkalják az összeget. De nem mindegy, hogy 22 ezret fizetsz vagy 80 ezert. Ha ez az üzleti modellje az Allianznak akkor nem tudom.., de az újonnan belépőkön kívül, csak elmennek az ügyfelek, hogyha ezeket teszik. Ne essünk már túlzásba, hogyha már nagyon-nagyon régóta Alliaznál van valaki és a B-M rendszerben is felfele lépked minden évben, illetve kárt sem okozott soha, és így is évente nem hogy csökkentik, hanem mindig növelik egy kicsivel, illetve most egy hatalmas összeggel.. Mire fel? Ez már a részükről törvénytelen....., de igazából leszarom. Már váltottam és vissza se fogok menni soha. :) és az ismerősőknek is elmondom, hogy váltsanak. ;)
2019. jan. 17. 02:40
9/9 anonim válasza:
Ezért kár kiakadni. Nincs semmi baj az Allianzzal. A biztosítók ma már millió adat alapján kalkulál, és valakinek pont az a legolcsóbb. Figyelembeveszik az életkort, nemet, lakhelyet, kiskorú gyerekeket stb. Amelyik csoport nagyobb kockázatot jelent, azok biztosítását jelentősebben emelik. Másik, hogy egyre több a nagyértékű autó, egyre nagyobb károk keletkeznek, és ezért indokolt az emelés. Amúgy a nővéremnek pont az Allianz a legolcsóbb, nekem pedig a Groupama, de pl. a motorom biztosítása nekem is az Allianznál van, mert egy 600-as Hondára A00 besorolással nevetségesen alacsony a biztosítás. Az utánfutóm megint másik biztosítónál van. Nem szidni kell őket, hanem kalkulálni és váltani, ha van kedvezőbb. Meg sok kedvezményt is összeszedhetsz. Pl. Ha online fizeted, vagy van másik biztosításod is náluk, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!