Hogyan leeht megoldani a magyar kocsit németben?
"Évekig voltam életvitelszerűen magyar rendszámos kocsival. Sokszor igazkltattak, sosem volt gond."
Én meg évekig loptam rendszeresen a közértből, és sosem kaptak el.
Azt tessék megérteni, hogy az, hogy TE EDDIG MEGÚSZTAD, két dolgot nem jelent: egyrészt azt, hogy ez ettől legális, másrészt azt, hogy ettől majd mindenki más is megússza.
Én is magyar rendszámmal töltöttem itt az első évemet, igazoltattak is és nem volt ilyen jellegű gond - és bizony ismerek olyat, akinél csöngettek a fakabátok, hogy a bünti megfizetése mellett két hete van az autó honosítására vagy eltávolítására.
Az, hogy X vagy Y megúszta, nem jelenti azt, hogy a kérdező is meg fogja - és főleg nem azt, hogy akkor az úgy rendben is van.
18-as
Hiába akarod ennyire bizonyítani, hogy milyen bűnösök vagyunk, mert tévedsz. Több tízezer ember van így kint Németben mindenféle országból, úgy, hogy az autójuk nem ott van forgalomba helyezve.
Okoskatörp, ne erőlködj ennyire, sérvet kapsz.
Ha 20x nem igazoltatattak akkor egyszer sem, semmi nem volt belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!