Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan leeht megoldani a...

Hogyan leeht megoldani a magyar kocsit németben?

Figyelt kérdés
igazábol nincs penzem fentartani egy nemet rendszamos kocsit mert havonta 215euro csak a biztositásom , plusz meg ez az amaz . arra gondoltam mert sokan járnak kint magyar rendszámos kocsival de nemtudom hogy hogy. valami mevolás van rá? köszönöm a válaszokat . szép napot .

2018. szept. 23. 11:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
szerintem is bazi sok a 215, bar nem tudjuk milyen auto, mert ettol is fugg. nem azt mondom, hogy lehetetlen de en is dragallom.
2018. szept. 24. 15:10
 12/21 anonim ***** válasza:
Valami fiatal, 3000 ccm körüli BMW-re simán lehet havi 215 euró a biztosítás, fiatal tulajjal.
2018. szept. 24. 15:50
 13/21 anonim ***** válasza:
hat igen, az lehet, csak akinek fiatalon 3 literes bmw-re telik az ne sirjon a 215 euros havi biztositasi dijon. ez a bmw-m van, de 2000-ert tankolok tipikus esete...
2018. szept. 24. 16:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Most nem azért írtam ezt a márkát, hogy ezen lovagoljatok, hanem csak példának. Általában BMW-re igencsak magas a biztosítás minden országban, mert jellemzően sok balesetbe keverednek bele.
2018. szept. 24. 19:44
 15/21 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy, irhattal volna mazdat is. a lenyeg a motoron van, nyilvan egy 1.2-es suzukira nem is lenne 215 euro a biztositas. de ha vki sajnalja a biztositast, annak nem valo nagyobb motoros auto. erre ertettem, nem a markara.
2018. szept. 24. 20:42
 16/21 A kérdező kommentje:
euro2-es golf 3 , friss jogositvány
2018. szept. 24. 21:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Évekig voltam életvitelszerűen magyar rendszámos kocsival. Sokszor igazkltattak, sosem volt gond.
2018. szept. 29. 06:29
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

"Évekig voltam életvitelszerűen magyar rendszámos kocsival. Sokszor igazkltattak, sosem volt gond."

Én meg évekig loptam rendszeresen a közértből, és sosem kaptak el.

Azt tessék megérteni, hogy az, hogy TE EDDIG MEGÚSZTAD, két dolgot nem jelent: egyrészt azt, hogy ez ettől legális, másrészt azt, hogy ettől majd mindenki más is megússza.

Én is magyar rendszámmal töltöttem itt az első évemet, igazoltattak is és nem volt ilyen jellegű gond - és bizony ismerek olyat, akinél csöngettek a fakabátok, hogy a bünti megfizetése mellett két hete van az autó honosítására vagy eltávolítására.

Az, hogy X vagy Y megúszta, nem jelenti azt, hogy a kérdező is meg fogja - és főleg nem azt, hogy akkor az úgy rendben is van.

2018. szept. 29. 11:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

18-as

Hiába akarod ennyire bizonyítani, hogy milyen bűnösök vagyunk, mert tévedsz. Több tízezer ember van így kint Németben mindenféle országból, úgy, hogy az autójuk nem ott van forgalomba helyezve.

2018. szept. 29. 21:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Okoskatörp, ne erőlködj ennyire, sérvet kapsz.

Ha 20x nem igazoltatattak akkor egyszer sem, semmi nem volt belőle.

2018. szept. 29. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!