Hogyan leeht megoldani a magyar kocsit németben?
ma 13:29
igen...eleg lesz majd ehhez egy streber rendor, vagy egy jo szomszed es meglatjuk mennyire xarjak le. a kollegam is ezt hitte azt a 4. evben jott neki a level. szivesen megadom az elerhetoseget, vele konzultalhatsz mennyire xarjak le. kb addig, amig nem kerulsz latoszogbe. ugyhogy okosabb lettel volna, ha csendben maradsz. bar, mondjuk nem az en penzem fogja banni, nekem mindegy ki mivel jar, de hidd el nem szeretik az adocsalo kulfoldiket.
Ha hiteles az autó, a rendőr sem köthet bele, hisz nem saját tulajdon, nem rendszámozhatod át!
Ismerősök is így dolgoznak kint évek óta.
"Elhiszem, hogy van ilyen, de én évek óta kint vagyok egy román rendszámú autóval is"
Ehhez nem rosszindulatú ember kell (vagyis dehogynem, te, aki visszaélsz a rendszerrel). A lebukáshoz elég egy igazoltatás, egy közúti ellenőrzés. Lehet hogy holnap, lehet hogy újabb négy év múlva. Ettől függetlenül ez illegális.
"Ha hiteles az autó, a rendőr sem köthet bele, hisz nem saját tulajdon, nem rendszámozhatod át!"
Ez így nem igaz! A rendőr beleköthet (bele is fog). Ebben az esetben be kell menni a helyileg illetékes Finanzamthoz, ahol minimális papírmunka árán elintézhető, hogy HELYBEN FIZESD a GÉPJÁRMÁADÓT, de megtarthasd a magyar rendszámot. Persze igazolni kell, hogy hiteles vagy lízingelt - de ez nyilván nem gond.
Kérdező: te is bemehetsz a Finanzamthoz, elvileg megoldható, hogy megtartsd a magyar rendszámot, de a gépjárműadót mindenképp itt kell fizetned, ha itt tartózkodsz életvitelszerűen.
Azt mondjuk nem értem, hogyan sikerült havi 215 eurós felelősségbiztosítást kötni. Teljes Casco, plusz lopás - természeti katasztrófa - kisbolygóbecsapódás ellen is biztosítva van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!