Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ugyanott tudom átvenni a...

Ugyanott tudom átvenni a jogsit, ahol megigényeltem?

Figyelt kérdés
Az sms-ben annyit írtak, hogy a kerületi Hivatalban lehet. A kormányablakot értik ezalatt v a polgármesteri hivatalt? Vagy van más is?
2018. ápr. 1. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
A polgármesteri hivatalban nem foglalkoznak jogosítvánnyal.
2018. ápr. 1. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Elgondolkodtató a kérdés. Hogyan sikerült ennyi ésszel jogsira szert tenni?

A következő kérdés az lesz, hogy ugyanott kell balra tekerni a kormányt, ahol balra akarok menni?

Igen, ott tudod átvenni, ahol megigényelted. Ami kormányablak/okmányiroda. Vagy kérheted postázva is a címedre.

2018. ápr. 1. 23:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Vannak Kormányhivatalok, amiket vidéken ilyen-olyan Megyei Kormányhivatalnak, Budapesten ilyen-olyan Kerületi Hivatalnak neveznek. Ezek részlegei az okmányirodák, illetve kormányablakok.

Tehát, ha odamész a kormányablakba, ahol igényelted a vezetői engedélyed, akkor tkp. a ? Kerületi Hivatalba mész, aminek egyik részlege a kormányablak.

A kormányhivatalok országos, központi szervek; a polgármesteri hivatalokban helyi, helyhez kötődő ügyeket intéznek.

Például, a vezetői engedély nem helyi ügy. Hajdúszoboszlói lakos igényelheti Debreceni kormányablakban, vagy okmányirodában is, de ha országot akar látni, akkor Zalaegerszegiben is, vagy bárhol. Mindenütt egységes az ügyintézés.

Tömören, ott veheted át, ahol igényelted. (Nem annál az ügyintézőnél, nem is abban a helyiségben, de abban a kormányablakban.)

2018. ápr. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!