Drágább a kötelező ha hagyom hosszabbodni, mint ha bontom és ugyanott ujrakotom?
Figyelt kérdés
CLB-n keresztul kotottem az union24-nél. most jott az ertesito, hogy a duplajara valtozik. ujrakalkulaltam es ott volt hogy hosszabbitva 8600 meg volt ugyanannal a boztositonal ajanlat 3900ert is. ez lehetséges vagy valamit elbénazhattam? elso motor, elso kotelezo fordulo. koszonom a segitseget.2016. márc. 17. 23:18
1/3 anonim válasza:
Menjél fel 1-2 kalkulátorra és vidd be az adataidat. Ki fogja dobni, hogy melyik biztosító mit ajánl. Ha egy megtetszett, menjél fel annal a biztósitónak a honlapjára ami a legszimpatikusabb ajánlatot adta ott is kalkulálj. Ha ugyanaz jön ki akkor oda menjél át. Én az alkuszoktóé nem vagyok elájulva. Kicsit macerásabb, de ha személyesen kötöd meg biztosabb az ügy.
2/3 anonim válasza:
lehetséges.
Nekem első autó, friss jogsi, és évfordulós váltásnál az évi 32ezret le tudtam vinni 12ezerre.
ha neten kötöd, mindenre (értsd: MINDENRE) adnak kedvezményeket. mekkora lakásod van, hol dolgozol, van-e másfajta (pl ingatlan) biztosításod, fogadsz-e reklám e-maileket, stb stb... komolyan, ha nagyon belemegyünk, még a bugyim színére id járt volna pár százalék kedvezmény.
3/3 anonim válasza:
engem így szopattak meg...kényelmi szempontból maradtam a réginél, ment minden a maga útján, aztán látom, több mint a dupláját kell befizetnem az előző évinek..
következő fordulónál már én keresem a legjobbat...nem maradok ennél, még akkor sem, ha újra lehet kötni.
mgsértődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!