Ha megszüntetik a kötelező felelősség biztosításomat mert nem fizettem akkor utána mi lesz? Újramegköthetem ugyanott vagy akkor már feketebárány vagyok számukra?
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 16:09
1/3 Tűri Ildikó válasza:
Csak ott kötheted újra, ahol megszünt és MABISZ díjat kell a fizetned a kiesett időre, ami nem kevés. Mivel kötelező nélkül senki sem közlekedhet.
2/3 A kérdező kommentje:
Mennyi az a nem kevés?
2010. aug. 31. 16:56
3/3 laller13 válasza:
Először is a régi biztosítódnál kötheted csak újra. Először is két hónapot régi tarifával számol, mivel a kockázatviselése még két hónapig fennállt a díjnemfizetés után. Az ezt meghaladó díjra szed MABISZ díjat. Ennek összege járműtípustól és hengerűrtartalomtól függ.
pl: 1151-1500 ccm 330Ft/nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!